onsdag 18 februari 2009

Down under...

Vad gör man om man hittar en lokal i två våningar som har varit fabrik sedan 20-talet i Melburne i Australien?
Ja man gör väl om den till ett hem i den vita färgskalan, eller hur!

Har man bara visionen att se möjligheterna så är väl inget omöjligt! inte i alla fall för Lyn som bor så här fint nu.

Hon har blandat olika vita kulörer för att få de lugnt och luftigt istället för att få den där kliniskt vita känslan.

Allt matchar inte - och det är för att få mera liv i inredningen (allt är inte vitt)
Tänk att ha det så luftigt bredvid badkaret att man rymmer en läsfotölj bredvid. !!!Något som jag har snappat upp bland de engelska reportagen på sistone är att hänga speglar utan ram ... i klunga på samma vägg här ser ni hos Lyn att hon åxå har det.. syns både i bilden ovan och under.
Naturfärger och vitt... Fabrikslokalen består av två våningar med öppen planlösning. Vardagsrum Kök Matplats , Sovrum/badrum kontor och inner gård på markplan och Sovrums/ Badrums svit och takterrass på övervåningen. (finns 22 bilder på detta vita boende men jag kan inte visa alla det blev lite för sockersött för min smak)
Pastelligt i skåpet de kan väl vara något nu när våren är på gång...

Alla bilder idag från fd mattress factory

Här en sovrumsbild ... Jag tänkte med dagens inlägg visa att det finns intresse för den "vita stilen" även i Australien. På tal om de pastelliga sista bilderna så har vi något på gång....

I fredags skickades vår ordern från Yankee Candels, men vi har inte fått doftljusen ännu men de borde komma i eftermiddag eller i morgon på morgonen.. behöver jag säga att de luktar UNDERBART. i kväll ska jag till grannkommunen och bränna av några längder i en simbassäng & i samma veva hämta hem vår kaninhona nyu blir det spännande att se om det blir en liten kull om 4 veckor (så är de leveransklara i mitten på maj)

sköt om Er

7 kommentarer:

Västbacken sa...

Åååh vilka fina bilder du visar. Härliga pasteller...

Ha det så bra

Lotta

Elins tittskåp sa...

Vilka bilder, njutningsfyllda, härligt att få se. Är gärna med i torsdagstemat, även om jag hade mitt inlägg redan igår, visste inte av temat då, men jag längtar och väntar på sommaren.

Kramar Birgitta

Vittblandat sa...

Hej!
Herrekors i jösse namn vilket otroligt vackert hem du visar idag!!! Inlägget igår var oxå inspirerande (somvanligt;)så snyggt att blanda in svart, satte ju genast snurr på planeten, var, var ska jag blanda in det svarta! Kul med mer Yankee candle! Ska försöka hinna kika förbi butiken i veckan, var för tidigt ute i fredags! Ha en forts bra vecka!
Kram Katja

Skatan sa...

Näää...jag blir snurrig! Sitter här och försöker få till ett överkast av gammalt tyg. Och så kommer du och visar de där bilderna. Jag tappar fokus frun! Så det så ;-)

Kram!

milly Garden sa...

Åh så inspirerad jag blir...åh va jag gillar den stilen! Så himmla fint och charmigt!

Kram Marina

ceanothe sa...

Quelle merveilleuse maison, un lieu de rêve.
Bonne journée.

Fritt ur hjärtat sa...

Jag har nog olik smak för ajag tyckte det var väldigt .....vitt:-)

Har redan postat min torsdagsdröm.