måndag 9 februari 2009

Vilsamt vitt

Natur material och vitt ÄR SÅÅÅ VILSAMT

Igår pratade jag med min kusin i London och när jag la på luren kom jag på att jag inte visat Er Fosters house i London som man kan hyra som foto bakgrund, om man vill visa sina produkter ex vill fota en ny kläd kollektion.

Tänk vilken bra ide för en rörelse/firma: We are small but fast expanding locations agency dedicated to providing shoot spaces for the film and photography industry. All our locations can be viewed through our website and as new properties are being added frequently we are worth a regular visit.

När jag kikar på dessa bilder så slår det mej hur lugnt och mjukt hemmet är. "Nästan" allt passar till en sådan omgivning.
Målade trägolv är snyggt jag tror jag "måste" måla golvet i lilla kammaren i bagarstugan till sommaren.. det är så snyggt som det är men har innan vi köpte det har det används som målar rum, så det är fullt med färgstänk och spill på golvet och det skulle nog bli snyggt i grått eller grå & vit rutit

Just nu dras jag åt den mildgröna färgskalan jag tror det är vårkänslorna som börjat spira... fräscht med glas hyllorna eller hur!!
Mera mildgrönt och i mitt tycke KAN man inte ha för många patina skåp i ett hem;)
Hallen har mörkt golv åxå snyggt...

Inga gardiner i detta fönster bara fusk luckor i vitt... Längtar tills det grönskar utan för fönstren.. inatt har vi fått 1dm lätt dunig pudersnö så det är länge tills jag får njuta av någon grönska.


Kista som bord har vi på övervåningen intill soffgruppen vid öppenspisen... men visst var det mysigt med den infällda platsen för kaminen. Denna känslan vill jag ha när vi sätter in en dubbeldörr från sovrummet ut till nya trädäcket... (vi måste bestämma och beställa dörren denna vecka... ångest ångest... dyrt och svårt att välja.... har bloggat om det tidigare.
Alla bilder från Fosters House idag.

10 kommentarer:

Weißer Vintagezauber sa...

Hallo, very very nice.Its all the pictures from your hose?Lovley greats,from Elke.♥♥♥

Mer av allt sa...

Ååh vilket fantastiskt vacker hem! Jättefina bilder! Verkligen ett hem som jag skulle vilja ha - förstår att det passar som fotobakgrund till allt möjligt. Rolig affärsidé att hyra ut huset för fotograferingsuppdrag.

Kramar från mig!

Skatan sa...

Vilka bilder! Trodde ett tag att allt var från ert hem...

/Avundsjuk donna ;-)

Hem och Lycka sa...

Snyggt alltsammans, vanvettigt fint!

kram

Anna sa...

Hej hej!!

vilken proffsig blogg jag hittat! Gud vad kul ;)

Jag ska återkomma o länkar till dig!

ha en fin vecka kram Anna

Jennys vita drömmar sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Jennys vita drömmar sa...

Förlåt men mitt förra inlägg blev helkonstigt:) Måste bara säga att dina bilder är fantastiska, vill se MER!Ha en fin vecka/Jenny

kardemumma sa...

Dubbeldörrar är så snyggt!Men ack så dyrt. Vi satte in våra från SP fönster och ångrar inte en sekaund.
Du kommer att bli så nöjd det kan jag lova ;)
Kramar C

drömmen om vitt sa...

Åhhhh vilket vackert hem.....skulle kunna tänka mig att bo där jag med.
Ha det gott!
Lotta

Anonym sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色