måndag 9 februari 2009

Vilsamt vitt

Natur material och vitt ÄR SÅÅÅ VILSAMT

Igår pratade jag med min kusin i London och när jag la på luren kom jag på att jag inte visat Er Fosters house i London som man kan hyra som foto bakgrund, om man vill visa sina produkter ex vill fota en ny kläd kollektion.

Tänk vilken bra ide för en rörelse/firma: We are small but fast expanding locations agency dedicated to providing shoot spaces for the film and photography industry. All our locations can be viewed through our website and as new properties are being added frequently we are worth a regular visit.

När jag kikar på dessa bilder så slår det mej hur lugnt och mjukt hemmet är. "Nästan" allt passar till en sådan omgivning.
Målade trägolv är snyggt jag tror jag "måste" måla golvet i lilla kammaren i bagarstugan till sommaren.. det är så snyggt som det är men har innan vi köpte det har det används som målar rum, så det är fullt med färgstänk och spill på golvet och det skulle nog bli snyggt i grått eller grå & vit rutit

Just nu dras jag åt den mildgröna färgskalan jag tror det är vårkänslorna som börjat spira... fräscht med glas hyllorna eller hur!!
Mera mildgrönt och i mitt tycke KAN man inte ha för många patina skåp i ett hem;)
Hallen har mörkt golv åxå snyggt...

Inga gardiner i detta fönster bara fusk luckor i vitt... Längtar tills det grönskar utan för fönstren.. inatt har vi fått 1dm lätt dunig pudersnö så det är länge tills jag får njuta av någon grönska.


Kista som bord har vi på övervåningen intill soffgruppen vid öppenspisen... men visst var det mysigt med den infällda platsen för kaminen. Denna känslan vill jag ha när vi sätter in en dubbeldörr från sovrummet ut till nya trädäcket... (vi måste bestämma och beställa dörren denna vecka... ångest ångest... dyrt och svårt att välja.... har bloggat om det tidigare.
Alla bilder från Fosters House idag.

9 kommentarer:

Weißer Vintagezauber sa...

Hallo, very very nice.Its all the pictures from your hose?Lovley greats,from Elke.♥♥♥

Mer av allt sa...

Ååh vilket fantastiskt vacker hem! Jättefina bilder! Verkligen ett hem som jag skulle vilja ha - förstår att det passar som fotobakgrund till allt möjligt. Rolig affärsidé att hyra ut huset för fotograferingsuppdrag.

Kramar från mig!

Skatan sa...

Vilka bilder! Trodde ett tag att allt var från ert hem...

/Avundsjuk donna ;-)

Hem och Lycka sa...

Snyggt alltsammans, vanvettigt fint!

kram

FåFängans Hem sa...

Hej hej!!

vilken proffsig blogg jag hittat! Gud vad kul ;)

Jag ska återkomma o länkar till dig!

ha en fin vecka kram Anna

Myrrabutiken sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Myrrabutiken sa...

Förlåt men mitt förra inlägg blev helkonstigt:) Måste bara säga att dina bilder är fantastiska, vill se MER!Ha en fin vecka/Jenny

kardemumma sa...

Dubbeldörrar är så snyggt!Men ack så dyrt. Vi satte in våra från SP fönster och ångrar inte en sekaund.
Du kommer att bli så nöjd det kan jag lova ;)
Kramar C

drömmen om vitt sa...

Åhhhh vilket vackert hem.....skulle kunna tänka mig att bo där jag med.
Ha det gott!
Lotta