tisdag 17 februari 2009

Flirtar lite med svarta detaljer

Många av oss som älskar den lantliga vita stilen har börjat blanda in svarta detaljer... kanske i ett extra rum kontor eller allrum.. visst var det fiffigt upphäng av bordskivan i detta gästrum.. lättstädat under då man inte behöver damsuga runt bordsben.
Visst är den låååånga sko/dörrmattan i kokos med texten at home cool... lång så det ryms många skor på den under en hatthylla eller om man har en bred entré
Många krokar som säljs i vitt och zink finns förstås i svart åxå.. Mina favoriter just nu är de översta krokarna som man bara skruvar in där de ska sitta vi säljer dem på butiken jag gillar dem skarpt.
Här ser ni bordet/låga byrån som jag visade i går här i ett mera romantiskt sammanhang så det svarta ruffiga platsar och bryter snyggt mot även det romantiska.
Det här zinkhjärtat säljer vi på jobbet(en liten dansk leverantör) Det passar åxå till det svarta & vita.
bild från isabella smith & Maison
Den här nyckeltavlan har en av våra leverantörer visst är den snygg. Till den svartvita stilen är det snyggt med tidningstapeter. Likaså svarta ramar till svartvita foton.
Idag är jag hemma och vårdar vår sjuka son.. då han febersover så packar jag faktiskt i några loppislådor det drar i hop sig mot vinterloppis här i mars och jag måste rensa .
sköt om Er

9 kommentarer:

Skatan sa...

Hallå där!

Snygga krokar...skulle det gå och beställa dem av dig per post? De där små? Jag behöver till min kökshylla och av bilden att döma ser de alldeles perfekta ut i storlek.

Kram,

Anna

Jema Rose sa...

Fin inspiration, jag fastnade verkligen för den översta bilden..!

KRAM, Jenny

<3

rosenskära sa...

För mig skulle det vara ett litet h-e att arbeta i närheten av en butik som har så mycket fint...

Hur i jösse namn klarar du det?!

Har ni en lillkisse? Var finns bilder på det lilla underverket?! Jag upphör aldrig att önska mig en kompis till Sune. Malin, som har ljuvliga bloggen My White Season, har två ljuvliga små ragdoll, ett syskonpar, kika in där för oooiii-känslan!

Vår älskling är drygt 1 och 1/2 år. En riktig kelgris som följer med överallt och gärna slänger sig rakt framför fötterna, typ Hallå, här är jag ju, totalt oblyg!

Lova att du visar bilder när du har!

Kram/Lena

Erika i Villa Lilja sa...

Detta var precis i min smak, håller på och göra om vårt hem efter just vitt, svart och silver/grått. Jag fick massor med inspiration. Blev särskilt förtjust i zinkhjärtat. Kan du hjälpa mig med leverantören?
Ha en skön kväll/Erika

rosenskära sa...

Malins blogg heter White Season och inget annat, sorry!

Kram igen/L

Designe sa...

Såå himla snyggt i översta bilden! Så lantligt och fint! Tack snälla du för din kommentar om min keramik-lampett! Vet inte om du skulle va så sugen på den om du ser den i verkligheten! :)
Kram

Åsa sa...

Det var ju hur snyggt som helst att hänga upp bordsskivan i kedjor !! vilket bra tips.

och med den snygga spegeln....

Varma kramar Åsa

Smycka dig sa...

Hej coola Anna
kunde inte låta bli.....

Sitter utpumpad efter 19 års kalas.. ska gå och vila snart..

Kommer det mycket snyggt... jag älskar ju den där byrån på jobbet det blir spännande att se det färdiga resultatet på glas..:D

HA DET SÅ BRA....
kram kulan Lotta

Tulipa sa...

Massvis med härliga bilder och fin inspiration!

Kram mariette