fredag 13 februari 2009

Nu laddar vi .. eller hur!

bild från country living
Hörninini... idag struntar vi att det är FREDAGEN DEN 13:e utan, vi laddar With Löööve eller hur!?!
Jag hade tänkt blogga om den industriella looken i dag men det tar vi söndag eller måndag istället
jag vill ju blogga "inför " alla hjärtansdag i morgon
Bild med tillstånd av Prinsessan & Jag
Mys! den här charmiga kort hållaren eller dekorations hjärtat säljer vi på jobbet för 10:- Om man vill kan man sticka ned en lapp eller bild i det dubbla hjärtat.
Den här bilden har jag fått lånat från "Prinsessan & Jag" Då jag älskar pärlhyacinter och vårat hjärta var nedstucket i krukan känndes det som en "mitt i pricken bild" (tack för lånet). Det känns toppen att låna bild från Prinsessan & Jag .. då hon alltid kommer att förknippas med "kärlek" hon vigde nämligen min man & mej i sommras under äppelträdet. KRAM Bild från tomtebodan
Vi väntar in jag hoppas! verkligen de kommer idag! för det är Butikens Alla Hjärtans dags tips. The och kaffe i härliga förpackningar Nyhet blir Blueberry muffins kaffet som troligt vis kommer att få mej att börja dricka kaffe (jag är en sådan där barnslig en som inte börjat dricka kaffe ännu) bild från tomtebodan
Eller vad tyker ni om dessa nyheter och snygga namn på The sorter:
Det bästa jag har. * Honey bunny Te. * Hjärteslag. * I hörnet av mitt hjärta. * Du är livet, lusten & kärleken. * Både till Små & Stora. * Utan strumpor & Skor. * Frukost på Min balkong.

bild från butiken

Hallå visst var det härliga namn och då ska ni bara veta vad de luktar undrbart (vi var nästan snurriga lena & jag) men vi har inte smakat ett enda men det verkar lovande.. Om nu jag får önska mej något inför morgona dagen skulle det vara denna ovan och nedan som vi säljer på jobbet... det är så fina och praktiska. Helt i min smak Gillar att man kan ha saker i korgen under själva galgen.. ex scharlar eller som här flaskor... Sedan skulle det ju sitta "klockers" (klockrent) met ett smycke från borg. (men älsklingen läser inte bloggen så jag får väl vara gla om jag får en skäggstubbskram i morgon)Njut av kylan när det är rötmånad saknar vi den (nja eller?)

Slutord inför morgondagen!GLÖM INTE ATT TA MED ER HÄLSNINGEN FRÅN MEJ TILL DEJ Som finns i inlägget under detta. Imorgon blir det allt lite romantik på bloggen

Största Fredag den 13:e kramen.

6 kommentarer:

Kämpegården sa...

Glad alla hjärtans dag på dej, du söta människa =).
Jag har bara druckit kaffe framtills jag hitta ett jätte gott the, mango/persika. Helt underbart gott. Dessa du radat upp låter inte så dumma till namnet heller ;). Jag har börjat gilla the så mycket att jag kanske ska göra min egen örtträdgård (se torsdags utmaningen igår).
Hoppas du klarar dej utan några hemskheter idag å laddar inför morgon dagen istället.
Kram
Tezz

Vittblandat sa...

Hej!
Ja dom namnen på kaffe/the sätter ju verkligen snurr på smaklökarna!! Hoppas jag hinner kika in idag! Hoppas du/ni får en mysig Alla Hjärtans Dag!
Kram Katja

Atelje Annorlunda sa...

Vad mycket fint och gott du visar. Teerna ser goda ut.

Växthuset du visade skulle man inte säja nej till...underbart och i vitt.

Sen såg jag den underbara kaninen, vilken sötnos. I somras tog min flicka på då 4,5 år över en lejonhuvad kanin, men så klart är det bara jag som sköter den. Vi har den ute i en bra vinterbur men jag tycker synd om den för den blir ensam. Men just nu är det inte läge att prova att ta in den sa djuraffären för då kan den tappa sin vinterpäls och så fryser den när den kommer ut. Har ni er kanin inne och går det bra? Vår löser en massa hår men går på kattlåda. Kaninen på bilden såg exlusiv ut.

Ha en bra alla Hjärtans dag
Kramar Åsa

Vittblandat sa...

Hej igen!
Glömde ju tacka för Alla Hjärtans hälsningen! Och jatack, lägg gärna till mej på trädgårdsutmaningen, men jag tror jag redan är med, fast jag vart ju osäker nu!? Ha en skön helg!!
Kram Katja

Åsa sa...

Hej !!

Hoppas du haft en alldeles underbar alla hjärtans dag !!
Men så mycket fint du visar, nu måste jag till din butik !!
Kaffet måste jag bara ha !! kaffemoster som jag är.
Kramar Åsa

Lisa sa...

Dom dära teeernaär det godaset jag druckit i hela mitt liv =) jag köpte " kärlek utan gränser", och MUMS! Så har ni dom hemma i affären så måste man passa på att köpa hem några påsar av detta gudomliga te =)!! mvh Lisa