lördag 7 februari 2009

Brukas showroom

Vi besökte Brukas showroom ute i Frihamnen då vi åkte ned till Stockholm på mäss "semestern" De hade sååå mycket snyggt och jag klantar till det med kameran och alla bilder utom 5 är suddiga så jag som hade tänkt visa en hel bildkavalkad av ALLT VÅR OCH SOMMAR FRÄSCHT har bara litegrann att visa....
För mej ÄR Bruka Korgar och de hade massor... hemtrevligt och snyggt natur och korgmaterial mjukar verkligen upp och bildar den där hemtrevliga känslan.

Nu har jag sneglat en hel del på denna köks möbel med plåtklädd skiva... den skulle verkligen "göra sig" på Glasbutiken till alla köksateraljer...

Här skymtar min kompis "vit stil" bland det vita porslinet så klart

Förresten jag köpte ett msigt litet golvskåp av henne i går jag är helnöjd och flyttar säkert omkring på det hela helgen .. men det lutar åt hallen vår dotter vill åxå ha det (i sitt rum och har redan startat med surr och övertalnings snacket)


Bruka har Massor med köksredskap och annat fint och praktiskt till köket. Jag har egentligen inte tidigare (förrän vi fick hem första katalogen till butiken i höstas) tänkt på att de har så mycket till just köket.

Jag har ju tidigare alltid beundrat deras korgar , brevlådor plåt serier och möbler... jag gillar verkligen deras råa betongskivor på en del av deras möbler.

snygga sommriga får

Dessa "korgmöbler" i konstmaterial som tål regn och rusk finns i tre färger svart , vitt eller natur.... Jag är faktiskt lite sugen på en sådan grupp ...på det nya trädäcket på baksidan... men vi får väl se.

Fräscht och sommrigt. I morse skjutsade jag dottern till en närliggande stad där hon har hand bollscup men jag lämnade bara av henne... depp jag jobbar och har jouren.. maken och sonen är på innebanny cup i en annan stad, sedan får jag åka och hämta dottern utan att få se en enda match... Men jag får ju se Melodifestivalen i kväll med barnen i all fall.(och deras kompisar det är nämligen stort sova övergäng till bägge barnen här i kväll)

Sköt om Er alla goa besökare

8 kommentarer:

Jenny sa...

Hej! Det e min första gång här hos dig,du har det jättemysigt!
Tänkte bara höra om du fått tag på Zinklådan?(I ett tidigare inlägg)
Jag ska kolla annars om jag kan få tag på en!
Hälsningar Jenny

Betongänglar sa...

Åhh - så snyggt på alla bilder - gillar oxå - Korg och betong är underbart....
Längtar till varmare tider att få börja pyssla ute mera..
Kram/Annelie

Jenny sa...

Hej igen!
Jag ska göra vad jag kan det lovar jag!
Hälsningar Jenny

vitstil sa...

kul att det blev omtyckt skåpet,,,då vet jag att det hamnat i rätta händerna,,kramisar

Mia sa...

Vad mycket fint jag hittade hos dig, mitt första besök här om jag inte minns helt fel. Kommer gärna tillbaka.

Kram Mia

vit och pastell sa...

Visst är Brukas möbler med betongskivor snygga! Jag vill ha deras runda soffbord med betong. Sååå snyggt! Konstrottingmöbler är verkligen jättefina och så gnisslar de inte som riktig rotting, fniss! Synd bara att de inte tål minusgrader. Så då måste man förvara de i plusgrader på vintern och det har vi ingen plats med, suck!

Kram Maria

Atelje Annorlunda sa...

Men oj så mycket fint du visar...måste va kul att gå runt och kika. Korgmöblerna var jättefina.

Kul att få vara med i torsdagsutmaningen. Ska länka nästa gång men fattar inte riktigt hur jag gör. Kan länka men ska jag bara skriva adressen...kommer man direkt till inlägget då?

Ha en bra helg/Åsa

Nettan sa...

Ä oxå ett riktigt bruka fan! Sugen på korgmöbler till den nya atanen som ska bygas..snaaart!! Va kul du har som får åka runt å kolla in alla nyheter!! Lyllos!!
Ha en bra söndag! Kram Nettan