söndag 13 september 2009

Höst och röjar söndag

Söndagar är bra dagar... i alla fall de man själv får råda över. Nu är gårdagens Revykickoff avklarad vi fick jobba ihop oss och det hela känns "lovande"
Det duggar tätt med leveransbesked hela tiden på jobbet och jag lovar att personalen på bägge butikerna verkligen "gör rätt för sig" dessa dagar.
Nyhet hos oss snart blir bland annat Green Gate.
Det kommer hem lite av varje kan jag lova textil ... muffins formar och deras ljuvliga porslin och vaxdukar...
(bilder idag från "google sök" bilder Green Gate) Har just vinkat iväg sonen och maken som har åkt i väg på sommarens sista fotbollscup... lite deppigt - vår familj har fastighets jour så någon måste stanna hemma, oftast måste jag jobba undan lite på kontoret även om det är helg så oftast får jag stanna hemma och ha jouren...

Jag ska jobba några timmar idag EFTER viss röjning här hemma! innan det är dax för dagens andra arbetspass BIO Beck - i stormens öga, jag jobbar på ortens biograf ikväll kl 19.00
TVÅ FRÅGOR!!!Hur ser din söndag ut? och gillar du Green Gate?

4 kommentarer:

junhe sa...

lång frukost 9:15-10, städning 10-11:30, bloggar 11:30-12, handla, ärenden och annat fix 12:30-16, middag hemma med gubben 17-19 och sedan har jag inget planerat *hihi*

jag älskar greengate!!! och har alltid gjort det =)

ha en fortsatt bra söndag/ kram junhe

Mer av allt sa...

Sovmorgon till ca 9.30, lång frukost till 11.00, lite datortid till 11.30, höststädning i trädgården (ansat lite buskar inför vintern) till 13.00, datortid medan kaffet bryggs som ska avnjutas ute i höstsolen, ett besök till Växtrike och Blomsterlandet är inplanerat, middag ca 18.00, bastu ca 20.00, TV4-filmen kl 21.00.
Jag gillar GreenGate! Är lite sugen på en vaxduk men det är som alltid svårt att bestämma sig eftersom det finns så många fina. Trevlig söndag!

Annbritt Schmützer sa...

Sovmorgon till 10*L*Har skyltat om idag i ett lånefönster uppe på huvudgatan.Mitt ständiga dåliga samvete*L*
Kollade green gates hemsida inget som föll mig på läppen .För grälla färger och för mycket av sånt som alla danska leverantörer har.

annbritt

Kämpegården sa...

Hej!
Idag sov jag till kl 16 (jobbar natt). Ett röj sen myspys framför tvn =).
Jag älskar Greengate men plånboken säger något annat så jag äger ännu inget av det märket =/.

Ajja... ha en trevlig vecka
/Tezz