tisdag 29 september 2009

Insikt

Hej snygga guldbrallor till besökare på denna blogg!

Tack för goa komentarer i går... jag konstaterade bara att jag verkligen undrar vad som gör att ni kikar in här och jag fick då ;) verkligen svar på tal TACKSå i dag fick vi informationen att våra dubbeldörrar är 3 månader bort... alltså får de vänta till april. Vi har brukligt -32 grader här på vintrarna och då är det inte "läge" att öppna upp hål i timmer väggarna och sätta in dubbeldörr och sido fönster i Sovrum OCH Kök

Bilden ovan är den dörr som ska in i sovrummet och ett sådant sidofönster på varje sida om dörren. Så här blir det då ut mot trädäcket från sovrummet...
Köks dörren är det 10veckors leverans tid på och nu väljer jag mellan

Denna dubbeldörr A

Eller denna dörr B


Eller denna (dyrast) Dubbeldörr C

Ska beställa dem i höst SÅ ATT VI GARANTERAT HAR DEM HÄR FÖRSTA APRIL =)
eller ska jag beställa dem omg så de finns här om det kommer en Knas blid dag i vinter??? (nollgradigt mitt i vintern händer ju ibland!)
Nå ja ikväll tömmer vi sovrummet och börjar riva upp golvet senare i veckan i alla fall.. sköt att få ta i tu med det hela trots att vi måste vänta med att göra "helklart".... vi får ingen fler vinter med golvkallt sovrum =) och Det känns ju bra.

10 kommentarer:

Skatan sa...

Hej!

Klart du skall beställa...man vet aldrig vad som händer med vädret :) De där fönsterna och dörrarna lär bli riktigt hemtrevliga!

/Avundsjuk rackare

Kämpegården sa...

Har du plats tycker jag att du ska beställa nu så ni kan ta tag i det när fingrarna kliar och fädret tillåter.
Frågan är vart man köper så vackra dörrar och fönster? =)
Ha det bäst!

Hallongränd 4! sa...

Å vilket härligt lyxproblem att välja dörr. Mitt råd är att beställa de dörrar ni vill ha, även om de är dyrast, så slipper man kanske ångra sig sedan. Då är det inte så lätt att byta dörrar.
Kram!

vitstil sa...

självklart ska du beställa på en gång,,man vet alldrig när iiiiilllee kommer,det kan ju bli en varm å snö fri vinter =)Jättesnygga dörrar .kramen

Jessica sa...

Hej,
vilka underbart fina fönster och dörrar! Beställ nu ifall det skulle bli en mild vinter (kan ju lltid hoppas).

Gillade bilderna du visade på textilierna från danska leverantören, massor av saker jag skulle vilja ha. Tycker de färgerna är så fina till jul!

Må gott,
kram
Jessica

jakt,skor,barn,inredning sa...

Helt underbara dörrar. Klart du ska slå till och beställa. Nilla

Made in Persbo...Carina sa...

Urläckra dörrar! Kommwe bli hur snyggt som helst!

Kram, Carina

kardemumma sa...

Fast första april har ju ni tokmycket vinter ;) hihihihi....
Säljaren ringde mycket trevlig prick men skickade tipset vidare till butiken bredvid.Tack ändå gulliga du att du tänkte på mig3>
Vill gärna att du faxar eller mailar beställningslista på pralinerna är du supersöt!
Kramisar C

Isabella sa...

Bedårande vackra fönster!
Men, huaaa vad kallt du har om vintern, var bor man då..Kiruna?

Ha en fin onsdag,

Isabella

Anonym sa...

Hej!
Jag är själv norrbottenstös och vet hur vintrarna kan vara. Beställ nu, absolut! Helt plötsligt så finns det väder och tid att fixa det!

Jag har länge följt din blogg och även butikens. Ville bara tacka för enorm inspiration och skaparglädje som strömmar ut från dataskärmen varje gång jag klickar in på din sida.
/Lisa