tisdag 8 september 2009

Vad händer idag då ?

Nu är filten och kuddarna här ;) Hug ME

Nu händer det saker hela tiden på jobbet! Dagens förmiddag är "späckad" med möten och till lunch åker jag till Skellefteå för inköps upp pack på Scandic Hotel 15.00. Hoppas jag hinner med en sväng på stan "lunch" - men jag går på Cambridgekuren igen så tiden ska fördelas i butiker istället för på en lunch restaurang ;)

Det senaste dagarna har det anlänt lastpallar varje dag till våra bägge butiker.. och igår var Lena otroligt driftig hon fick dessutom en härlig arbetsinsats från min kompis Lena (alltså 2xLena i går på Handplockat) När hon såg pallen som just anlänt så högg hon i och hjälpte till Kram till Er båda. (själv satt jag i möte).Denna kom igår den köpte jag med mej hem direkt jag tror det blir fler toppen i köket, hallen badrummet perfekt förvaring.

Nu kan jag inte "hålla mej längre" igår fick jag leveransbesked så några av de tunikorna som vi beställt i Danmark - till Butiken Handplockat är på väg till oss nu! Provhytten är nästan färdig och i veckan ska "hängarna upp" det blir ett fåtal plagg på Handplockat i höst och vinter ....

Igår gick vår "jag rodnar" STORA höst och JUL order från smyckes leverantören BJÖRG
den lämnade Tyskland i går eftermiddag törs jag hoppas att de är här i början av nästa vecka!!!

Så mycket kan jag avslöja att det blir en fantastisk smyckes höst hos oss och Björgs Ringar är på väg! Ringen ovan : Ring i silver med guldtext: ”It`s not the number of breaths you take it`s the number of moments that takes your breath away”.Ringens bredd 10 mm.

Avslutar dagens inlägg med samma produkter som på översta bilden...Kuddarna HUG ME med två olika gråtoner bak och fram och filten"Wrap me around you" med samma tvåfärgade sidor kom till butiken handplockat igår
frågan är - Vad härder idag då? fler lastpallar?

3 kommentarer:

Viveka i Bläckhornet sa...

Men den ringen bara måste jag ha. Vilket pris har den?

Kram Viveka

LantlivsAnette sa...

Halloj !!
Åhhh så himla kul att ni börjar med lite kläder !! Tunikor och sjalar, det bara älskar jag...
Kraaam Anette

Brunkullan med Mosipperötter sa...

Ringen är underbar! Och pläden och kuddarna med:)
Susanne