måndag 28 september 2009

Kompletera mera!


Litet silverfärgat våningsfat med spegel med slipade stjärnor på det dukade bordet på Butiken Handplockat ... jag tänder ljus när jag jobbar ensam på kvällarna i butiken det är verkligen mysigt nu när vi här i norr börjar få mörka kvällar (sommartid har vi det ljust dygnet runt)
Jag gillar denna lilla tunga ljusstake som har några små rostiga prickar i sin shabby look.

Just nu matar vi bara på med nyheter i hyllorna i butikerna ljuslyktor i fattigmans silver och ja vad ska jag kalla dem förvarings rör på fot med sirligt lock?!? vita lampskärmar med monogram.


Jag är så förtjust i förslutningen på denna kudde, bandet och träknappar *me like*

Hämtade Antika möbler till butiken igår bla denna lilla två sittsoffa! på den Favvokudden och Green Gate Burkar och ny upp packad lampfot till den prickig lampskärm från Green Gate den med! och VITA CALOU träskor ... bryter av snyggt mot höstens gråa och mörka kläder träsorna har rött grått och beige i sin mitten brodyr på skon ! jag ska ha mina till jul... som piggar upp!
Sonen är hängig IGEN så nu ska jag hem från jobbet till honom för att sedan jobba två timmar på Handplockat mellan 12-14.00 och sedan tillbaka hem!
Men jag ska jobba undan några kompletteringar - måste beställa om sådant som tagit slut "direkt" jag beställer ofta få men flera sorters "saker" - då jag ser att det säger slurp och tar slut snabbt gäller det att vara på hugget att beställa fler... Men ibland får man sota för att man är feg - då varorna är slut! Nu ska jag hem och skämma bort sonen.
Kul att Ni tittar in .. även om jag ofta grunnar varför... =)

(en galen - sliten tvåbarnsmammas blogg med inredningsdrömmar och funderingar - vad i fridens har hennes blogg att erbjuda?)

10 kommentarer:

Isabella sa...

Och du undrar vad du har att erbjuda? Massor av inspiration och underbara saker att vila ögonen på.
Tack för allt du delar med dig!

Ha en fin vecka,

Isabella

Handplockat sa...

Men tokfia
TACK

♥ Affi ♥ sa...

Din blogg är ju jätte-inspirerande!

Håller med om att kuddens knäppning är underbar! Jag sparar bilden i min inspirations-mapp. Får jag lägga upp den på min blogg om jag hänvisar till dej?

Kram

kustnära sa...

Om du bara visste vad du inspirerar med dina härliga bilder och inredningsideér. Kollar in till dej flera gånger i veckan för du har alltid något på gång ;)
Há en underbar höstvecka och hoppas sonen piggat på sej.

kardemumma sa...

Men skämtar du! Du är ju helt underbar, som en liten såndär pumla ;) Och allt du visar är vackert!
Minst tusen kramar C

LjuvligtLantligt sa...

Vilken fin blogg..hit kommer jag fler ggr!!

/Git

Kämpegården sa...

Vad du har att erbjuda? Vackra bilder i ett ända virrvarv. You go girl!
Kram
Tezz

Anonym sa...

Du är inspirationen så klart :0)

~Ingrid

husvidhavet sa...

Jag gillar ditt sätt att skriva och att du ALLTID visar inspirerande bilder.
Jag tittar in ofta fast jag lämnar inte alltid en hälsning till dig!
Ha det bäst!!
Kram Marith

Almas Rum sa...

Hej,
Kul att hitta till din fina blogg!! Måste fråga var man kan få tag i den jättefina tunga ljusstaken i shabby-chic som du visar i ditt inlägg här?? Den blev jag kär i!!
Ha det bra.
/Linda