lördag 19 mars 2011

Gulp det blir en hel del denna vår!

Älskar mitt jobb .. sedan är det helt underbart att få krydda det vanliga jobbet  med inköp och hjärtklappningen med allt vad Handplockat GER! Vilken VÅR - jag vill ha ALLT! Jag har shoppat lite i veckan =) inte lätt att stå emot ... jag försöööökte verkligen (not) att stå emot men ni vet Anden är villig och köttet ÄR SVAGT!


Bloggade tidigare i veckan om COMBON som jag kallar den här ser ni den under .. jaa MIN nya tunika
Tunikan är FENOMENAL!!! vit botten med blå rutor ( på mej en generös ur rigning så jag får nog vänta lite tills solen har fått jobba lite) Hela Tunikan har lite råa kanter och jag älskar det... SNYGG TILL JEANS!!!


Vid fållen tryckta rosor utan återkommande logik !!!
Så tyyypiskt mej fort ska det gååå- ville fota den så wips "o" struken bjuder jag på dennna idag !


FICKOR AJ LAV IT
lagda veck och på mej en toppen längd ! så användbar!
Nej jag bruka rinte ha kängor så där framför men jag skulle kolla ljuset inför en annons fotning ;) till butiken ... ( fick just ett samtal lördagens strärna i butiken är sjuk (KRYA PÅ DEJ VÄNNEN) så nu får nog jag jobba idag Kulit - maken inte lika possitiv han måste öppna jag ska hoppa i duchen och sedan lösa av honom ... han känner sig lite vilsen och lost bland allt på Handplockat -men jag kommer till undsättnining och jag stormtrivs ju i butiken darling!!!)


Liiite väl "romantiska" ärm av slut men helt ok - får väl bejaka lite qwinlighet...
tunikan finns på Handplockat och jag har beställt fler kommer någon till så säg till om din storlek är slut så kan du tinga den så du får prova i din storlek... Jag tordes inte CHANSA så jag slog till direkt!!!

Idag blir jag Gräsänka! Dottern är på Konfa läger och mannen och sonen åker strax till UMEÅ på buggtävling... Jag ska jobba även efter stängning på Handplockat och sedan har jag Fastighetsjour (vi kan inte åka bort alla tillsammans) så jag håller tummarna att det inte blir stopp i avlopp eller annat så jag får rycka ut! och att alla hr kul på buggtävlingen denna moderkaka ska hålla tummar och tår  =)
Önskar er alla en Lördagsgodislördag

1 kommentar:

Ingrid sa...

Hälsningar från sjuksängen. Jag överlever men knappt ;0) Kräksjukan är verkligen ingen höjdare...har fått sova på toagolvet!

Härliga bilder som gjore mig lite glad.

~Ingrid