onsdag 9 mars 2011

Sommar drömmar och Bricanyl


Denna antekningsbok med månads indelningar fick vi in tillsammans med de övriga fina böckerna och korter
(se gårdagens inlägg)
Snart är det dax för oss att fira vår dotter på hennes födelsedag - Januari till Maj firar vi födelsedagar varje månad i denna familjen om vi räknar med mormor och morfar =)

Ligger och sneglar ut genom våra dubbeldörrar i sovrummet på våran stora hägg snön är bortblåst och det tinar ordentligt på trädäcket! ska vädra mera idag med febern så hoppas jag att detta ska vända snart jag behövs på jobbet om jag säger som så...


bild lånad från style me pretty
När man inte orkar göra så mycket så hinner man tänka och längta
Hittade denna "kalas bild" klockren! helt i min smak - planerar ett litat partaj i juli ska bli kul!

Längtar förståss till våren och sommaren och ledigheten med familjen... när jag fick mitt jobb var det med klara direktiv jag fick tre veckors semester och när ingen annan var ledig i slutet av maj och innan personalens semester period börjar bakom midsommar.. så det är enkelt att planera vår ledighet
sommarens ledighet planderade vi redan i augusti.. då känndes allt så långt borta ... nu är det snart MAJ


Maj har ytterligare en överraskning i sig! Några dagar ska jag få få följa med mina kompisar på en liten resa det är något som jag verkligen läntar till... har det med åldern att göra att tiden verkligen rusar nu för tiden?

Nu ska jag försöka sova bort denna "flunsan" så jag kan börja göra någon nytta!

4 kommentarer:

Ingrid sa...

Krya på dig nu!! Jag har mailat dig en hel dröse med bilder som jag lagt upp i shopen. Ska åka förbi HP i morgon och hämta kläderna som kommit.

Nu måste du krya på dig snart, du har verkligen otur med förkylninen. Men du kanske behövde vila ;0)

~Ingrid

Ingrid sa...

Nu måste du vila och ta dina meduciner ;0) säger doktor Ingrid!!

~Ingrid

Ingrid sa...

Ja men visst är det underbar, Eivor sa att det kommit massor från Ewa i Walla så det stämmer nog. Ska hämta och fota i dag eller i kväll. Ser fram emot att få se VAD som kommit!

~Ingrid

Pite ByggnadsvårdsErica sa...

Usch, influensa är kommer aldrig lägligt! Vi håller tummarna för att vi inte ska drabbas av vinterkräket. De går på äldste sonens fritids och yngste sonens dagis... Känns som att sommaren MÅSTE skynda sig!

Krya på dig!
Kram Erica Pite Byggnadsvård