fredag 18 mars 2011

Jaha då gick jag lös helt BANANAS på HP igår =)


Jobbarkompisarna fnittrade åt mig i går
när jag på lunch rasten sprang över på HP och började slita i kartongerna från Rice...
jag mumlade osammanhängande om slickepottar och silicon sleven.. viftade lyckligt med sås snipan och utbrast VANILJVISP... lyriskt babblande om färgerna på de fina ugnsformarna
och sedan frenetiskt jonglerade med
....dessa fina förvaringsburkar små och braiga till "allt"

Dessa är väl något som de flesta känner igen... Rice är originalet och de är så fina dessa blir svåra för mej att låta bli... jag kommer att trilla dit ähh ingen idé att kämpa emot egentligen... 
Muggarna är för mej SÅ Rice helfina säljs i set med olikafärger lätt att hålla reda på vilken mugg som är min under hela kvällen!!!

Vi äter ofta thai och asiatiskt hemma dessa godingar 6 Melamine Dipping Bowl  säljer vi i set  (Diameter: 9 cm Höjd: 2 cm) de är prefekt närm man ska njuta av sushi eller annat när man ska doppa eller har olika röror som tillbehör... sedan gillar jag ätpinnarna som sitter i hop =)  dessa skålar och ätpinnar ska jag köpa hem idag det är ju faktiskt FREDAG!!!

Skedarna toppenlååånga  - oooh nooo jag kommer väl att trilla dit på ALLT


kolla in butiksbloggen för fler godingar ;)

Igår gjorde våra katter filmdebut.... vi ordnade så att 6 katter blev filmstjärnor och jag hade sååå gärna velat vara med och se "cirkusen" med djur och barn som skulle filmas tillsammans!!! men det gick nog bra!

med glada färger säger jag GLAD fredag!!!

3 kommentarer:

Annelie sa...

Gomorron,jag förstår att du går "bananas"..hahah..Med allt detta fint,de skulle jag oxå göra..Önskar dig en riktigt härlig Fredag..KRAAAM!!!

Hemma på Landet sa...

Fina saker.:-) Stina

Tess på Tilda och Mamma sa...

Hej Vännen,
Förstår din glädje, hade rice förra året och det är rena julafton att öppna alla kartonger med glada färger.HA en underbar helg.
Kram Theres