torsdag 31 mars 2011

If you can´t be good be careful !

Det blev en sådandär mardröms start på dagen, som jag sa till sonen
-Pappa har varit på EXTRAPRIS denna morgon tur att ingen hann köpa honom för han är ju himla bra att ha....


Denna högst annorlunda skylt sitter ovan för kassadisken på Hanplockat (vi har en ny rosa tapet med vita mini prickar på den lilla väggsnutten!) Jag verkligen vrååålgillar texten
Be Good & if you can´t be Good be Careful!
(jag har köpt mej en bums) 

Fler bilder från butiken (kommer snart något hemifrån, har lånat hem nya gardiner så det blir ny kick i vårt tvrum) ledsnar ni på mina butiksbilder? detta är nya Irländska Leveranrören De har så många roliga och Coola saker... helt fräscha och annorlunda men blir glad av dem helt enkelt!


 Dessa är sååå Farmor och Mormor uttryck tycker jag...
LÅT Dem ÄTA...
så sa i alla fall min mamma till mej när det gällde sina barnbarn och vips var rollerna ombytta då var det min tur att axla hennes - nej inte för mycket sötsaker ;) lite mysigt hur saker kan förändras !

Förra veckan anlände butikens sitt zinkbadkar... nu har vi ETT kvar.. detta står på buiksbron och har en korg som är fylld med fina förvaringsburks set i  älskar dessa små förvaringsburkar... bra till allt =)

Jag har problem med blogger och bilder är det bara jag eller är ni fler som har det Picasa och blogger funderar inte i hop alls MYSCO !!!

Nu lever jag med förhoppningen att dagen slutar bättre än den startade och vill för tydliga maken är inte till salu längre ... men jag har lovat honom att jag kommer att brodera fast hans mobiltelefon i näven ... korsstygn är ju rätt så snyggt jag är så fasligt värdelös på att brodera stjälkstygn !!!!

4 kommentarer:

Ingrid sa...

:0))) Tur man har återköp i äktenskapet då fniss!!

Skylten är så fin, den stora är inte så dum den hellre...

~Ingrid

Handplockat sa...

=) ELLER HUR
jaaa de ÄR så rå snygga bägge två
har ju köpt bägge =)

Handplockat sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Pite ByggnadsvårdsErica sa...

Åh, du har alltid så mycket fint!! Det är så man vill ha allting :-)

Ha en riktigt trevlig helg!

Kram Erica Pite Byggnadsvård