söndag 23 mars 2008

Solig söndag

På väg till vår butik Bild från Olsson & Jensen
Solen skiner ikapp med mej, den är utomhus och tittar in genom fönstren, jag rensar & röjer inomhus (ska åka med saker och lämna in till loppisen i morgon). Ändrar om, flyttar och funderar. Min Sambo menar att så fort jag städar så ska jag använda hammare åxå eller rättare sagt "när du frågar efter hammaren då är du i städartagen" = flyttar tavlor hyllor och grejs.
Tänkte passa på när solen skiner och då jag är ledig mitt på dagen att åke hem till pappa och fota lite (Här visade jag när huset var med i årets almanacka)

på väg till butiken bild från Olsson & Jensen
På Jobbet väntar vi på varor från Olsson & Jensen, på deras hemsida hittade jag något nytt idag en länk till deras"Olsson & Jensen Vintage Collection Spring 2008" Varning de säljer gamla fina saker ....
En liten shopping tur sitter aldrig helt fel =) Ett av gårdagens inköpt på Rea. Åhlens har köp tre böcker betala för två.
Härliga bilder i bägge böckerna i boken Romatiskt & Rofyllt fastnade jag mest för något som fanns beskrivet som jag ska sy....
REA på hemtext (nästan jämt eller hur!) Denna gång kunde jag inte låta bli mina favvo påslakan, Living (har bloggat om dem tidigare) Denna gång fick Dottern detta men i en rosa röd nyans, vill att hon ska få sova lika gott som oss andra.
Hoppas du åxå får vara ledig idag vad hittar du på?

7 kommentarer:

Elaine sa...

Jag borde också röja i dag, men är såååå slapp och slö. Tror jag ska kanske rycka upp mig och sy ett par kuddar som jag haft liggande jättelänge. Annars har jag några avsnitt av andra säsongen av CSI som väntar. Köpte hela säsongen, tjugo avsnitt, så påsken har gått i rättsmedicinens tecken.....fniss......
Ha en fortsatt trevlig påsk!
Klem!

Livet i byn sa...

Det blir en tur med häst och vagn genom byn i detta underbara väder. K är ute med hundarna. Sedan skulle sonen med flickvän komma på fika...annars så slappar jag!!

~Livet i byn

mittiminvillervalla sa...

Mysiga böcker!

Hahahaha! Ja så länge du inte börjar på att försöka spika fast dammråttorna så är det väl ok att använda hammaren när du städar ;o)

Kramelikram!

Monika

Mys liv och hem sa...

Oj vad nyfiken jag blir på var loppisen är..Är den i Älvsbyn?Hoppas förstås på Pite så kan jag besöka den...Ha en skön dag

Hemma hos lilla mig sa...

Härliga bilder du visar.
Här har det slappats idag.
Härligt att ta det lite lugnt ibland.
Ha en trevlig kväll..

Mamma Millan sa...

Så vackra bilder du visar,,,hoppas det vart en fin påsk!!!

__♥♥_♥♥
_♥♥___♥♥
_♥♥___♥♥_________♥♥♥♥
_♥♥___♥♥_______♥♥___♥♥♥♥
_♥♥__♥♥_______♥___♥♥___♥♥
__♥♥__♥______♥__♥♥__♥♥♥__♥♥
___♥♥__♥____♥__♥♥_____♥♥__♥
____♥♥_♥♥__♥♥_♥♥________♥♥
____♥♥___♥♥__♥♥
___♥___________♥
__♥_____________♥
_♥____♥_____♥____♥
_♥_______o_______♥
_♥_____=___=_____♥
___♥_____W_____♥
_____♥________♥
_______♥♥♥♥♥♥
~~~*GLAD PÅSK*~~~
Önskar Millan!!!!

Kram♥

Ann-Catrin / finthemma sa...

Känner igen det där med röjandet..men min sambo tycker jag blir aggressiv när jag börjar..förstår inte var han får det ifrån..
Underbara saker du visar...jag blir så himla köpsugen!!
de där påslaanet är riktigt snyggt!!
kram a-C