lördag 22 mars 2008

Påskafton

bild från village
Påskafton! Det här känns annorlunda vi gjorde valet att stanna hemma istället för att åka till fjälls och stugan, med resenärerna är sjuka & jag har lite för mycket att göra både hemma och på jobbet. Så för oss vuxna känns det rätt, men barnen tycker att det är helkonstigt att vara hemma en påsk! Jag hade ju tänkt visa er stugan men det får bli andra helgen i april istället. Sonen grät stora tårar igår, -meeen jag har ju alltid firat påsk i Jäckvik mamma förstår du inte hela MITT LIV har jag firat där (han är 8år)..... Ja vad säger mamman Gulp... vi åker till stan på lördag så gör vi något annorlunda i alla fall
=)
Så idag skall vi åka till storstan jag har inte varit där på flera månader (olikt mej men vi lever på sparlåga inför den kommande semestern) Om jag hittar en snygg hissgardin ska jag visa dotterns nya rum för Er. Sedan ska jag söka efter Demin/Jeans tyg i "rätt blå färg" Jag har några ideer på "g"
Vad gör man då med tre lediga dagar (och lite jobb)
Jag tänkte Rensa & Städa Här hemma. Barnen och Jag ska pyssla lite och sen skulle jag vilja måla några projekt vita=)
Jag har hittat en ny blogg som designar och gör egna plastmattor hon har även in helt underbar fotölj i New England stil kolla in hennes blogg och scrolla ned så ser du mattorna och fotöljen. Livet på Furutorp
Ha en bra Påskafton

14 kommentarer:

LantlivsAnette sa...

Jaa..jaa nog kan det vara skönt att stanna hemma en Påsk också..vila och greja lite..jag är på jobbet nu..vi har öppet idag till klockan tre..jag är ledig i morron men jobbar på Måndag igen..så vi är också hemma nu i Påsk..jag tycker faktiskt det är riktigt skönt..
Ha det så bra kram Anette

Kicki sa...

Hej Hopp i stugan!
Vilket sött Påskpynt! Ville bara titta in för att önska dig en rigtig Glad Påsk.
Kram från Kicki

Livet i byn sa...

Länken till furutorp var ju en guldgruva. Mattorna och fåtåljen var ju verkligen hur fina som helst.

Synd att ni måste vara hemma i påsk, men förhoppningsvis går det fler tåg till stugan.

~Livet i byn

Hemma på Landet sa...

Hoppas att ni får en trevlig dag, trots att ni blir hemma.:-) Kram Stina

Marita Blücher sa...

Vilket gulligt påskpynt och pelargontårtan i ditt förra inlägg såg underbart frestande ut. Jag skickade förresten ett mejl till dig för några dagar sedan med en privat förfrågan ang. några produkter du visat på bloggen - men det har kanske inte gått fram ?
Önskar dig en härlig påskafton!
Kram/Marita
P.S Tack för din söta kommentar på min blogg.

C De-sign sa...

Hoppas att ni trots utebliven resa får fina PÅSKdagar tillsammans hemma och att ni kryar på er! Lycka till med hissgardin och målning!
GLAD PÅSK-KRAM fr C

Gårdsromantik sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Gårdsromantik sa...

Surfade runt på din spännande blogg och hittade "mitt" lusthus!
Måste ha varit din bild jag hittade på google bildsök och som gav mig inspirationen till lusthuset som "snickaren" skulle bygga nu i vår men som blir till hösten (förhoppningsvis). Förstukvist och kakelugn måste prioriteras. Eftersom vi har fri byggrätt på tomten blir det på 20m2.

Gården vid havet

Vita Änglar sa...

Vilke superfint pskpynt o pelargontårtan, hihi, supersöt!

Glad Påsk

Bodil sa...

Glad Påsk på dig! Såg att du visade acrylblock. Säljer ni scrapbookingsaker också i er affär? Eller håller du på med scrapbooking själv?
Visst Furutorps-bloggen fin. Har varit inne och tittat tidigare.
Vad blev namnet på "huset"?
Ha det gott och njut av ledigheten!
Kram från Bodil

Home & Clothes Design sa...

Så mycket fint du visar, jag önskar dig en härlig påsk.

Kram från mig...Annelie

White Season sa...

Glad Påsk på dig och din familj, visst kan det kännas olustigt att bryta en tradition för en gångs skull, men det är faktiskt skönt att bara få vara hemma också. Vackra påskbilder såklart och jag ska gå in på den bloggen och kolla, tack för tipset! Kram Malin

lottens vita och gröna sa...

halloj, påske är ju som julen där med traditoiner, stackar liten son! så fint påskpynt, gillar pippin i flygarmössan! ha det gott! påskkram lotten

mittiminvillervalla sa...

Låter som en härlig dag! Men tycker allt lite synd om lillkillen. Men han är säkert glad igen kan jag tro!

Söta bild :o)

Ha en fortsatt skön påsk!

Stora påskkramen

Monika