måndag 2 mars 2009

Toppen helg blir grund för toppen vecka?

Nej vi har inte skaffat hund... men butiken har fått hem en ny kollektion av Sanbergs tapeter, kollektionen heter Magnus och har *(jag tror det var 77 olika) Randiga tapeter... visst var det fiffigt att tapetsera insidan av hundplatsen i köksön med en egen tapet.

Men Himmel så trevligt vi hade det igår...Jag fyllde bilen och vi besökte Pias fina hem. Vi var bjudna på inrednings home party... Jag bannade mej själv för att jag glömde kameran... Pia har så Helfint hemma och allt upp packat från Ale Kvarn var klockrent. Lotta har verkligen lyckats med sina inköp, nu visade hon framförallt det textila. Gardinerna säljer hon med vitt , beige eller grått monogram.

bild lånad från Alekvarn
Nu är jag så sugen på nya hissgardiner till vardagsrummet... men jag BORDE vänta till efter semestern. Jag shoppade loss lite i alla fall ska visa senare i veckan. (Bara att surra i bilen på vägen dit ... inspireras och sedan springa upp till Vit stil gjorde att jag möblerade om när jag kom hem)

Jag kan INTE få tanken ur huvudet... sedan formex har jag funderat på turkos mintgrön grå grön färg på en vägg eller shabbat på en möbel... hitta denna bild hos Ville Kulla bara så ni förstår min tanke... Malin min "resebyråkompis från resebyråtiden" i sollefteå rådfrågade mej redan i somras om färgsättning på en gammal byrå och jag tipsade henne om att bryta av med en färg och vi pratade fram oss till en sådandär kulör vi surrade förra veckan och hon är fortfarande hel nöjd med sin om målade möbel.

I morgon blir det "äntligen" bilder på nyheter från en av våra leverantörer.Jag började min arbetsdag kl 05.00 idag (i hopp om att kunna sluta efter 8 timmar då barnen har sportlov) Det har packats upp nyheter från Nordal i butiken så jag måste hålla hårt i plånkan för att inte trilla dit.... Nu är min lunch slut så nu ska jag jobba...

9 kommentarer:

annashusidingtuna sa...

Fina bilder, smart med tapeten vid vovven. Ska bli kul att se vad du hittade på inredningspartyt.
Kram Anna

FåFängans Hem sa...

Heej!

Måste genast besöka din butik för att kolla in tapeterna!! =)

kram Anna

Anonym sa...

Hej när får ni in nytt i huset? Ser ni har så mycket fint kvar i tomtebode lokalen.

Mitt hem är min borg sa...

Hej hej!!

Ja håller med.. Turkost e så himla fint i rätt mängd.. =)
Skrivbordet e super fint..
Tack för fina bilder..

Kram Linda

Önskedrömmar i hvitt sa...

Hejsan! Ja varför ska inte vovven få fint?;) Ett tips för att hålla tapeten fräsch är att lacka några lager med matt lack, då kan man torka av tapeten med trasa när det behövs. Jag är imponerad över din självdiciplin att inte köpa allt nytt i butiken, jag skulle ALDRIG klara av det. Skall bli kul att se de nya bilderna. Jag tänkte försöka ta en tur till Kistamässan i helgen och lägga upp bilder på min blogg. Välkommen!
Kram Maria

Kamomilla sa...

Vi har just byggt köksö, och nu inser jag ju vad vi borde ha gjort... hihi.

Tulipa sa...

Alltid mycket intressant här inne!

Var filmen bra? (premiären)

Kram mariette

Anneli sa...

Mycket fina bilder på alla saker - smart med tapet för hunden...
Kram/Annelie

Ingrid sa...

Ush så tidigt du börjar jobba, ta det lugnt så du inte blir sjuk.

Tycker det enda som lever hos oss är bacillerna ;0)

Smart grej för vovven, så skulle nog våra vilja ha det. Men jösses vad de skulle bråka om det utrymmet.

~Livet i byn