onsdag 29 april 2009

Hänger hyllor men inte i mitt kök

Just nu så hänger maken och jag hyllor(så fort vi får en sekund över) som ska fyllas med diverse godsaker... Men inte i vårt kök. Ni får idag se köksbilder då jag ännu inte har några bilder på projektet att visa. Våra vänner målar trätaket vitt och ska byta golv i köket innan deras nya kök kommer.
bilder idag Country Living (utom den sista )
Vår färger i detta milda kök

Detta gillade jag inbyggt skafferi med belysning och dörr som man ser igenom =) men i mitt fall hade den förstås varit vitmålad (dörren alltså) Coooolt med gaffeln som handtag =)
Milda färger igen! men det som jag gillade mest var den charmiga lilla gardinen den var fin tyckte jag. Idag fortsatte Choklad orgien på jobbet, först anlände en kartong från Kiruna pralin (300st) och sedan kom en låda till från Gränna choklad det var "choklad provsmaknings burkarna" som kom. Tur att jag ska och väga mej i kväll annars hade jag kanske trillat dit... om en vecka ska jag ev börja trappa upp till vanlig mat då har jag gått på kur i 6 veckor men om det känns som nu kan jag nog vänta en vecka till =).

Nu ska jag iväg och "hantlanga" lite till Sköt om Er och glöm inte Leila på Tv4+ kl 21.00 ikväll!

bild från kvällens program från Leilas nyhetsbrev
Detta skriver Leila om kvällens program
Skördefest Äntligen har det blivit dags för skördefest och jag passar på att ladda skafferiet med bland annat sylt och saft. Ikväll lagar jag en smaskig blåbärssylt med vanilj och en supersnabb rårörd drottningsylt. Jag visar också hur man enkelt gör sommarens godaste saft på jordgubbar och rabarber. Det blir också helgrillad entrecote med en sommarsallad som innehåller både bär och getost och till fikat bakar jag en mumsig gammaldags rabarberkaka.
Leila på landet onsdag 29:e april TV4 Plus kl. 21.00

8 kommentarer:

Skatan sa...

Älskar dina bilder!!! Får alltid en massa idéer av dem :)

Jag har förresten mailat dig angående din fråga.

kram,

Anna

Prinsessan och jag sa...

OOO vad jag längtar tills du avslöjar "projektet"...jag hoppas att det blir bra! IDAG flyttar prinsessan hemifrån. Det är glädje och vemod blandat i mitt hjärta. Jobba på med projektet, men ta det lungt ibland.../Yvonne

Cajsas Rum - Trottinglady sa...

Jag tyckte att den roströda färgen var perfekt! Snart kommer alla med bara vitt att vilja förändra;-)
Carin

gamlamejeriet sa...

Vilka underbara bilder du hittat. *Dreglar*
Låter som ni har något spännande på gång...
Ha det gott!

Ingrid sa...

Ser fram emot att få sätta mina fötter innanför dörren på ditt projekt ;0) Hoppas du hinner vila emellan så du inte är helt slut tills ni åker.

~Livet i byn

Ingrid sa...

Spännande att se vad som händer då, men jag är nog inte den enda som väntar ;0)

~Livet i byn

kardemumma sa...

Ha en underbar Valborg!
Fina bilder som vanligt.
Kramar C

homebylina sa...

Jag måste nog se Leila ikväll, verkar vara mycket smaskigt hon ska bjuda på, annars finns ju recept.nu =) Ha det gott! kram Lina