torsdag 8 oktober 2009

Massor med "Feel Good"

Jisses Amalia vad jag har suktat och längtat och väntat1 men denna morgon fick jag äntligen packa upp helt brutalt snygga skarvs smycken och klockor...

Jag ska fota det ny skyltade fönstret så ni får se... (6 olika leveranser igår och idag förstår ni att vi myser i alla leverans kartonger..)

Här är något mera som jag packat upp i dag från lappmarkerna kommer märket

c/o Gerd här kan ni läsa mera om det Svenska ECO företaget som nu finns på Handplockat... och i dag önskar jag att jag via "cyber rymden" kunde bjuda er Alla på en:

Vanilla Kiss
Vanilla Kiss är en ljuvligt doftande kroppsolja som ger näring åt både kropp och sinne. Eteriska oljan av bergamott är antiseptisk och passar till alla hudtyper. Eteriska oljan av mandarin förebygger alla typer av hudbristningar samt anses vara cellförnyande. Rapsoljan med dess antiinflammatoriska egenskaper ger i sammklang med den kallpressade vanilj- och sheasmörsoljan en rikligt återfuktad hud. Använd; Efter dusch när porerna fortfarande är öppna för hela kroppen eller delar. Passar utmärkt som ekoparfym, smörj in hals, dekoltage och armar.

Vi har fler produkter : Eco Lip Gloss, Bastu scrub, ljuvliga badsalt och Lip Care... kom in och "prov lukta " Himmel vad vi jobbar på med alla leveranser.. men kul är det! nu är lunchen sent om sider över back to work.

Vi laddar just nu med massor av Feel Good produkter, känns det som. Jag ska köpa med mej lite hem och testa... det kan behövas efter denna arbetsdag som började kl 04.00 ;)

3 kommentarer:

Kämpegården sa...

Köpte du min karamellförvaring igår? =P Den var såld till en bloggare sa säljaren. *hihi*

Fina bilder.

Ha en bra dag.
/Tezz

jakt,skor,barn,inredning sa...

Härliga må bra saker du har ;) Nilla

Made in Persbo...Carina sa...

Ja men du...de där snygga sjalarna från Fé har jag gått och väntat på läääänge nu. Vet att de ska komma in i en butik nära mig men de har dröjt så. Nu blev jag grymmesugen igen när jag såg bilden här.

Kram, Carina