tisdag 6 oktober 2009

Nu ska här pysslas!!!

Vår dotter är verkligen en pysselfia hon tar gärna fram sy maskinen hon fick i julklapp för två år sedan (IKEAS till Kanonpris en bra nybörjar maskin) förra veckan sydde hon en enkel men dock en kjol. Veckan innan var kreationen en väska!
På övervåningen har vi en vrå (vårt hus har verkligen inte något kontors eller pysselrum vi har "få rum " helt enkelt) så vi har gjort en vrå bakom trappan - där man kan pyssla OCH Lämna kaoset FRAMME till nästa dag då man kan fortsätta!

Det började med att vi fick hem det här "idéhäftet" som vi säljer på butiken Handplockat... och jag förstår min dotter det är massor med inspirerande bilder och bra beskrivningar i den....

Inte bara "sy pyssel" utan en hel del pappers pyssel med ;)

Idag ska jag beställa hem mera material så kreativiteten kan blomma vidare... Nu är ju stackarn uppvuxen i en företagarfamilj så hon vill sälja några alster... jag har försökt säga åt henne att man får låna ett bord En dag på hantverksdagarna om man sitter där och producerar samtidigt ... men hon funderar fortfarande.

himmel vad jag skulle vilja pyssla MED henne men just nu är det för mycket på jobbet men kanske man kan klämma in nån stund till helgen...

11kollin anlände igår så idag ska det packas upp saker, tur att vi har driftiga anställda ;)
Jag ska hjälpa min systerson med diverse saker till hemmet så idag är jag jourhavande moster. Sedan ska jag leverera några hyllor till Lotta med bloggen Västbacken ... hon jobbar med sin nya butik... pirr hon öppnar 29 oktober DET ÄR JU SNART!!!!

HA en kalasbra tisdag everyhopa!

5 kommentarer:

♥ Affi ♥ sa...

Det är så kul att pyssla! Kanon att ha ett ställe där man kan lämna kaoset framme...Hos oss har vi bara köksbordet att hålla till på.
Kram

jakt,skor,barn,inredning sa...

Att pyssla lite "Tilda "saker är inte fel =) Nilla

Monica sa...

Hej,
Nu blev jag väldigt nyfiken och intresserad av "idéhäftet" ni säljer på butiken Handplockat. Är detta något som kan passa om man är 6 år, eller är man för liten för ideérna i häftet?
Tacksam för svar, jag har en 6-årig pysseltjej.
Hälsningar monica

Kämpegården sa...

Tilda har så otroligt mycket söta saker!

Em sa...

Så underbart med inspiration till pyssel på topp!
Ha det gott!
Emelie