söndag 13 mars 2011

Lång söndagsmorgon!

Vaknade så tidigt denna morgon - strax innan fyra!
kunde inte somna om ... har bloggat runt lite hos alla inspiratörer mysigt nu har det ljusnat men det är bara "tjejerna" vakna här på Västanäs första bilden är på morgonens Favvisar Maja Majken och mys textilen från Greengate som EGENTLIGEN är för "gullig" förmin smak men som nu verkligen är mina favoriter myser under quvilt filtarna varje dag - kan även användas som överkast men vi har dem i sofforna!
Morgonens vy från soffan närmast Bella linnen (beige/grå grund färg) quilten i min soffa. Maja vår dotter som så klart inte (snart 15 om 8 dagar) vill vara med på bild ligger på en kudde från samma Greengate beige med stjärnor på ena sidan och vit med rosor på andrasidan... vår katt Majken och Maja myser i samma quvilt som jag fast med vit bakgrund...  plädarna har rutig baksida och blommig framsida!!!

Dessa textiler är verkligen mina favoriter just nu. De är orsaken att jag nog gör om i vardagsrummet
(Tv delen inte matsals delen) det blir nog lite mer pastell där tror jag!!! vi har fått in ett par mycket ljust pastellgröna krackelerade krukor som jag är så sugen på!!!


Min mammas gamla väggtelefon hänger i sovrummet nu - den var en av hennes favoriter den passar bra i sovrummet till vår järnsäng!

På telefonen ligger en av mina favvoringar (som vi säljer på butiken så klart!) den är SÅ JAG
jag brukar ofta säga att det är "ALFONS ÅBERG VARNING" på mej eftersom jag oftast - Ska Bara !
ringen har silverfäste runt fingret som går att reglera och sedan vilar texten på en porslinsknapp!


Idag ska jag smita ned på butiken och prismärka de underbara plaggen från Ewa i Walla...
har inte varit ute på en vecka så jag ska trotsa hängigheten och prova ...ta det i min takt och mysa en stund på Handplockat ! Älskar de broderade detaljerna på plaggen och som på detta linne som anlänt med lagda veck Karamellsnyggt!!

Dagens TIPS Sympathy for the skin... jag har nog bloggat om den tidigare... fick en burk av min kompis Lena igår =) Den är verkligen ljuvlig på huden... som att ta vaniljglass smörja in den och låta huden få näring..små svarta korn i den ser ut som vaniljkorn... finns att köpa på Lush

Gårdagens Mello då ? Gaaah inte min favorit och min tanke var OOOOPS hur många föräldrar får en chock när deras barn har ringt och toook röstat ;) och telefon räkningen kommer!

Blev en lite spännande kväll våra vänner fick åka ut på BB UTRYCKNING, de har fått hedersuppdrag att sköta den blivande storebrodern (2.5år) och igår blev det utryckning mitt i go middagen! nu vet vi inte om det anlänt någon lillasyster ännu hon har det ovanliga "arbetsnamnet" Nala !

ha en skön söndag ... kameran ska med på butiken så det kommer bilder jag lovar

8 kommentarer:

Barbros lille atelier sa...

Morgenstund har gull i munn:-)
Nydelige tepper fra Greengate! Ønsker meg et Greengateteppe jeg og.

Den gamle telefonen var kjempefin! Litt av en skatt:-)

Tusen takk for hyggelig kommentar! Ha en fortsatt fin dag!

Klem

Ingrid sa...

Ja ibland är det så att dagen börjar tidigt!!

Ha-ha du och jag har då samma smak och tanke. Köpte med mig de grön krakelerade krukorna i går när jag slutade. Tog de ljusare som är lite mindre i modell blev kalasfint!!

Jag ska ta tag i kameran nu och fota klädet till butiken. Mailar du mig priserna på NTS och Ewa i Walla?

~Ingrid

Unknown sa...

Mysigt med qviltar som värmare.

det märks att våra knissar är släkt.
Min goding dricker också vart än han kommer åt. Älskar att dricka från mitt nattglas med vatten vid sängen. Han har tippat ut det inte bara en gång när han fastnar med skallen i glaset och ska loss.

Men vad gör det, det bor så mycket kärlek i den katten!

ide-puffen sa...

Hej hej. Så tidlig opp om morgenen du er. Nå har jeg tittet rundt hos deg og i butikkbloggen. Såååå mye fint du selger. Må reise oppom deg hvis jeg skal inn i Sverige til sommeren:))
Så koselig å besøke deg
Fin søndag i butikken.
Klem
Randi

www.pil-lena.blogspot.com sa...

Hej jag hittade dig i kommentarerna på jordgubbar med mjölk bloggen så jag kikade in mycket att titta på och samtidigt få lite inspiration när man går här och väntar på våren.
Lena

Krusidull sa...

Godmorgon
Ja fick mig ett gott skratt, du träffade såå rätt om telefonräkningen och melodifestivalen.
Skön söndag önskar jag dig.
Krusidullan

Rose Garden Malevik sa...

Underbara helgmornar :)
Fina bilder..


V
Å
R
P
A
R
T
Y
T


fortsätter.....
VÄLKOMMNEN :)
Håkan

H A N N A S - F O R M sa...

TACK för din goa kommentar, vad gullig du är! Så mycket fint att titta på hos dig...måste kika lite mer..

Ha det gott så länge!

KRAM
Hanna