onsdag 4 mars 2009

Oj vad jag har längtat

Kök och inredning hand i hand... lägg då till inspirerande matlagning & bak det är Leila det ;)
Premiär för Leilas Nya program Ikväll!
Leila lovar nya teman i varje avsnitt med massor av god sommarmat som passar för lata dagar på landet. Under 10 avsnitt kommer det bli en hel del grillat, goda drinkar och lätta men supergoda sötsaker… Missa inte hur du blir drottning (eller kung) vid grillen i sommar!Premiär Ikväll TV4 Plus kl. 21.00 Himmel vad jag har längtat....

Ikväll blir det visst: Jordgubbssallad med stekt halloumi, chorizospäckad kyckling och en semifreddo smaksatt med rabarber från det egna landet.
(jag är ju en riktigt Leila fans och stalker jag har träffat henne på de två senaste formexmässorna, hon är ju för himla go)


photos from Cape Henely

Hittade en toppen fin bild på en bestickslåda perfekt till sommarens buffé fester. Den här bilden ska jag nog ge min snickrade make ;)
När det gäller våra fester står maken (oftas) för matlagningen och jag för fixet... Han är känd för sin gorgonzola sås! Det står att Leilas programbeskrivning att programserien även ska ge grilltips det överlämnar jag åxå till maken...
Jag hinner sällan ta mej en fikapaus på jobbet det är trist att inte hinna sitta ned och surra med jobbarkompisarna... sedan har jag ju barnasinnet kvar så jag dricker inte kaffe men det ser himla gott ut med en Latte... Jag gillar dessa muggar som har skeden med sig... fiffigt på ex en arbetsplats.. Nej nu var det inte fika dax utan tid för att få i sig lite Lunch på Lunchrasten...


Jag är lite sugen på oljeljushållare som man kan sätta på vilken glasflaska som helst från sammaleverantör som jag visade i går. Oj vad många frågor på mail och i kommentarer ang hyllremsorna i zink nu har jag kollat priset är för 1 m 59:- och så skarvar man ihop längderna.
De kan "lyfta" vilken hylla som helst.
Sköt om Er alla besökare, jag är så glad att ni kikar in och att ni ibland tar er tid att skriva en kommentar.. Jag är glad att ni tycker att jag inspirerar TACK.


11 kommentarer:

Skatan sa...

Jag skall också bänka mig...hon är som en karamell som man blir glad av :)

Nu håller vi tummarna för att det motsvarar våra högt uppskruvade förväntningar!

Sköt om dig,

Anna

Lallis - liv och leverne sa...

Åh det måste jag absolut se:=) Ha en fin dag idag.
Kram Lallis

Unknown sa...

Hej Gumman. Vill beställa av hyllremorna när dom kommer. Jag vill ha ett par/några förpackningar iaf.

Ska abselut bänka mig i tv-soffan ikväll. det är ju ört att hinna med och se allt. Arga snickaren, Greys Anatomy och Leia.... hus måste lägga mig i hårdträning.

Unknown sa...

ops... glömde ju i ivern...

KRAM! V ;)

Skatan sa...

Du är ju bara för rolig du...ands igenom dem!Saken är den att jag förstår precis vad du menar :)

/Kakmonstret

Maria ( Idekroken ) sa...

Høres spennende ut! :)
klem

Anneli sa...

Jag som är zinklover blev ju verkligen förtjust i de där zinkremsorna - jättefina..
Tiiat nu på leila oxå...mycket gott-älskar hallomi...._)
Kram/Annelie

Willewira sa...

Hallå där!!

Nu dreglar värre än någonsin... du visar ju så mycket fint (har läst de tre senaste inläggen på raken... har ju inte hunnit vara inne hos dig tidigare) och jag vill ha nästan allt.

Även jag får hålla i plånkan...

Nu ska jag se om jag kan hitta på något om trädgård tills imorgon... tyckte det var så kul med trädgårdstorsdag att jag fortsätter.

Ha en skön onsdagkväll med Leila!
Kram
Willewira

Noll54/Eva-Karin sa...

Vet att det kan vara fräckt att frga,, men jag gör det! Undrar om leverantören till zinkhyllremsan! Kanske någon jag har men missat remsan! Blir inte ledsen m du inte vill avslöja,,

Ha det så gott!

E-K/noll54

MiaMaria sa...

Hej!

Nu var det ett tag sen sist...måste kika in och och inspireras....

Tyvärr har jag inte denna kanal så jag missar detta tyvärr.....

Denna besticklåda skulle man ju ha perfekt för sommardukningarna ute i det gröna.....vill ha!!!

HA´en bra torsdag!
MiaMaria

annashusidingtuna sa...

Jag insåg igår när jag såg leilas program att hon köpt mitt torp, för det skulle verkligen passa mig som handen i handsken....
Vart har du hittat bilden med lattemuggarna på?Eller är bilden hemmifrån dig?
Kram Anna