lördag 25 juli 2009

Blossom Del 1 + Beroendeframkallande Make up

När man åker på inköpsmässor finns det många smyckes leverantörer och leverantörer med mindre anpassade kollektioner kläder som är anpassade till inredningsbutiker (vissa säljer bara sina plagg till inredningsbutiker. inte vanliga mode butiker) Himmel vad Eva lotta och jag har sneglat i många år på allt de leverantörerna frestar med!

Ett litet Problem finns alltid för mej... Jag jobbar med uthyrning av lägenheter och lokaler och då vill man inte konkurera med sina egna hyresgäster.. Därför säljer vi tex inte färska blommor och krukväxter och vi har inte helt enkelt "tordats" ta hem kläder tidigare...På vår färg och interiörbutik passar det inte riktigt in i sortimentet! Men det bästa med namnet HANDPLOCKAT både på bloggen och nyöppnade butiken är att Handplockat står för ett handplockat urval.. Handplockat sortiment! alltså kommer ni i höst hitta ett handplockat litet sortiment av mode... något plagg.. en skomodell... halsdukar... sjalar.
Blossom konceptet passar oss perfekt...

Inredning, några plagg, väskor, smycken, tvål, halsdukar mm

Jag gillar sortimentet helt enkelt.

så vecka 32 börjar det droppa in till vårt nya sortiment (ringen med krok finns redan i vitt för smycken & halsdukar.) Mer om blossom imorgon tror jag....

Två Nya kärlekar som jag inte kan vara utan just nu!!! En annan av mina arbetskompisar på Interiör & Design brukar säga att Christian är den enda karl en kvinna behöver
Christian Dior alltså;)
Hon inviger mej så fort vi är på en butik i Diors härliga varor... men ack vad han kan ta betalt den där Christian !!!! (jag köpte bägge kärlekarna på taxfree lite billigare) Här är min absoluta favorit just nu!

Christian Dior Lip MaximizerCollagen Active Lip Gloss
läppglanset som är så snyggt pååå ! jag struntar och tycker inte att jag behöver den "plumande effekten" men det är så underbart påå helt enkelt! Det pirrar lite direkt när du tagit på det men det sitter lääänge.
- En djupverkande fuktgivande lip plumper.- Läppglans med denna händer det saker utan injektioner eller operationer. läs mera Här
Clean Warm Cotton EdP!!!
CLEAN Warm Cotton har fräschheten från ny tvättade kläder väl balanserad med svag sexighet. (nå ja där vet jag inte om jag kan hålla med i produktbeskrivningen min anm...)
Doften passar den moderna kvinnan med tillräckligt självförtroende för att låta sig själv - och inte doften - få uppmärksamhet. (oki DET stämmer väl på mej =) )
hela serien Clean "tror jag" hittar du här
Nu vet ni hur jag glossar och luktar i kväll på PDOL
(sniffa på den på en välsorterad butik när du får chansen...) Ha en toppen lördag vi ska faktiskt röra oss i takten till musik framför några musik scener i kväll.

5 kommentarer:

Lallis - liv och leverne sa...

Här blev jag minsann sugen på det mesta som du visar;)
Ha en fin lördag
kram

Trottinglady - Cajsas Rum sa...

Tack för tips på taxfreevaror. Reser snart iväg.
Hoppas kvällen blev bra i Pitstan.
Carin

katarina sa...

Det låter underbart det sortimentet!
Det är väl just det som är så härligt...Handplockat, ler*

Varmt Lycka till då det kommer in !

Kram
Katarina

vardagsdrömmar sa...

Hej!
Såg dig på PDOL,var dock för feg för att hälsa.Hur mycket tar ni förresten för klädställningen i zink?
mvh Ingela

Mys liv och hem sa...

Vi har en stuga inte långt från Älvsbyn och har tillbringat helgen där.Jag hade planerat ett besök på Handplockat och var 100 säker på att ni stängde 14.Tyvärr hade jag fel,jag kom dit 13.30 och ni stängde 13.Men jag kikade in genom fönstret och ni har ju jättefint så nästa gång ska jag passa tiden :).Lycka till.