fredag 17 juli 2009

Pirri magen kul

Här är det bara att lägga in en högre växel...Det är verkligen tempo på butiken Handplockat tjejerna som jobbar har fullt upp... och det resulterar att jag får jobba på kvällarna med att uppdatera lagret *kul*

Men det känns lite förvirrat att handla innan Formland och Formex!!! men igår fick vi klart med två nya lev och deras varor kommer redan i Juli. Om jag nu bara hinner få i väg ordrarna idag (ska inte jobba full dagpga nacken men jag är mycket bättre)
Det är Sommar röj i vår By denna helg! ett nytt evenemang sär ungdomar dragit i gång det hela! det jag är involverad i är morgondagens Loppis i lomtjärnsparken 12-14 !!!! (som om jag inte har nog att göra är det någon som har kurser i att säga nej!! * glimten i ögat*)
Igår flyttade det in flera musikaliska killar på Handplockat och alla heter Robert =)


Nu har vi även fått in färgerna rött & Svart (och en blommig karamell =) )Besök butiken och vila ögonen på dessa snyggingar och LYSSNA på ljudet!
Idag hoppas vi att "Go Mary Joe" varorna kommer! så fredags kramsjuk som jag är så behöver jag nog en " WRAPS" eftersom maken på söndag åker och fiskar i några dagar... och då måste jag ju WRAP MySELF!

Det här karamellsnygga fatet/brickan anlände till butiken i går! (kreativa bloggerskan Jag Blommar gör dem och jag kunde bara INTE låta bli visst är det snygga!) Passar väl helbra denna fredag då Barnen åkt till Farmor & Farfar för att Baka bulla och annat go fika som de har tänkt sig att sälja på morgondagens loppis... Det är nog lite försäljarblod i trollen i alla fall undrar vart de har fått det ifrån! ? !

6 kommentarer:

Smycka dig sa...

heej vilka underbara brickor..man blir ju fikasugen!!

Ska nog se loppisen iaf, vi ska sen på stor släktträff på em, det blir spännande:))
Krya på dig<3<3

Ha en trevlig helg
kram Lotta

Guldkant På Livet sa...

Åh jag älskar Roberts radios, helläckra, såsom dessa brickor var! Mari.

~~*Pennyshouse*~~ sa...

hej hopp!

högst upp på min önskelista står det en blommig robert....*LER*

Vad kostar brickorna...vill sååå gärna ha ett par??

kram Nilla

Kattfot sa...

Åh så fina brickor. En blommig Roberts fick jag i julklapp och jag älskar den! Radiolyssnandet blir dubbelt så mysigt :) Den i svart såg ju riktigt läcker ut.

Livet i byn sa...

Jag var in en snabbis nu på butiken och det var fullt med folk. Jisses!!

Hoppas ni får fint väder i morgon på loppisen. Jag ska vila och ev. sätta mitt mål med viktnedgången i rullning...

Kollade du priset på den blommiga?

~Livet i byn

katarina sa...

Hej :) Hoppas nacken är bättre nu :) RObert är helt underbart snygg och cool ;) Brickorna var näst intill oemotständliga ..

Hoppas allt går bra nu i helgen !
Kram
Katarina
i Stationshuset