torsdag 9 juli 2009

Fullspäckad Torsdag

Idag är det mycket som ska hinnas med =) Men det är bara kul... ska förbi Butiken handplockat nu på förmiddagen vi får flera bloggbesök i butiken idag Lantlifs Anett & sällskap, Småstadsliv ska åxå kikaförbi och har jag tur så kikar Alekvarn´s Lotta in då hon besöker byn idag. Mysigt att alla kommer tar sig tid och en tur till oss.
I eftermiddag har jag flera visningar, (mitt vanliga jobb som fastighetsförvaltare) skall visa och besikta några lägenheter. Det är enda gången jag ser våra lägenheter så det är intressant.

Igår la vi vår order som skall vara här i början av aug

Det är alltid spännande att se hur kunderna gillar det som är inköpt - Jag handlar heldre få och flera modeller än en modell och många ... Men det gör åxå att det kan gå snabbt i butiken då en vara tar slut. Så det är för och nackdelar med bägge alternativen. Men jag tycker att våra kunder är alerta och har insett att man "måste kika in ofta" för att hinna med =) själv måste jag skärpa till mej jag hinner inte alltid med... missade två godingar på butiken i veckan.

Igår gjorde vi vår komplettering av roberts Radio vi kan ha dem här på Tisdag men aldra senast Nästkommande fredag! De anländer till svenska lagert idag! Färgerna på väg in till butiken är Vit, Röd, Svart, och Ljusgrön och denna: Special Edition: Cath Kidstons Roses
"Roses" har snygga röda rosor designade av välkända Cath Kidston över hela radion. Roses tillhör serien Special Editions och är en digital radio (DAB). Men givetvis så fungerar den även utmärkt för vanlig FM-mottagning också. En bakgrundsupplyst LCD-display på toppen visar tydligt vilken kanal som lyssnas på.

På denna bild ser den nästan lite ljusblå ut - det blir spännande att se hur den ser ut live...Den Svenska Leverantören och hans fru dividerar hans fru påstår att den är ljusblå och han säger att den är vit!
Special Editions tillverkas i 500 eller 1000 exemplar och då de är slutsålda så är de slut. Serierna är en sammlarprodukt som på auktioner ofta betingar ett högre pris som begagnad än som ny. Till Er som bokat en radio så får ni hämta den endast Fredag nästa vecka =)

Kul att du kikade in

8 kommentarer:

Västbacken sa...

Det blir nog sen eftermiddag eller imorgon jag kommer ;)

Kramis

Anonym sa...

En blommig eller en rosa skulle jag vilja ha! Eller är de redan paxade? vet dock inte när jag kommer iväg åt ditt håll, kanske först den 20:e...
/B
www.lyckligagatans.blogg.se

Tant Theas Lilla Torp sa...

Hej på SnyggFia :o)

Jag tycker du lyckas förträffligt med inköpen. Alltid supersnygga grejs. Och så är det ju skoj om samma pryl inte finns i varje hem också.

Jag har redan hunnit med två shoppingsvängar hos er och har just nu belagt mej själv med köpförbud! Skulle gott o väl kunna dra med mej hem det mesta i butiken ;o)

Kul dag! Nästan som en liten bloggträff där i butiken! :o)

Kram

Monika

sussie sa...

Hallå från ett regnigt gotland men såå fina saker du har i butiken.. den där radion va ju såå söt i blommigt.. kram snowwhite-sussie

Livet i byn sa...

Alla radios från Robert är så fina, säger hon som inte kan bestämma sig för vilken färg jag ska ha själv!!

Snygg-mattan i butiken är 5 cm för lång hos oss...men jag tog en bild i dag som verkligen visar hur fin den är. Tokfin helt enkelt...kolla i bloggen.

~Livet i byn

Livet i byn sa...

Jag var rätt så körd, det kändes som om jag blivit överkörd av ett tåg ;0) Men nu är det ny dag och nya tag, vi syns snart!

Åker du till/via Boden?

Mr K betalar mitt flyg och han tyckte att det vara bara att åka :0) Ska jag boka själv eller hur ska vi göra?

~Livet i byn

LantlivsAnette sa...

Halloj bruden !!
Åhhhh, tack sååå himla mycket för igår, ojjj, säger jag bara, såååå underbar butik ni har, jaa, jag hade kunnat bosätta mig där !!
Himmel alltså...
Sååå roligt det vara att träffas igen...Älvsbyn är det ju värsta draget i !! Butiker, matställen...folk..så härligt alltså !!
Jag ska visa bilderna i morron på min blogg, hann inte lägga in dom igår, jag var sååå trött igår kväll, vet du vi hamnade ju på ett antikställe långt åt fanders också..hii..hii..
Ha det gott
Kraaam Anette

LantlivsAnette sa...

Opppss vi var nog samtidigt inne hos varann..fniss..
Nu ska jag ta mig en stor kaffe o doppa de där chokladpinnarna i..mummss...
Kraam