onsdag 22 juli 2009

Jul & Bikini!!!!

Ja det är verkligen upp & nedvända världen Barnen vill åka & BADA och jag sitter på kontoret och botaniserar bland leverantörernas jul "släpp" (många leverantörer släpper ofta sina kataloger i Juli så att man hinner handla/samla intrycken innan kommande mässor)

Blev lite små chockad idag Titta Dessa hade vi redan FÖRRA JULEN och nu har en av våra största leverantörer dem! antingen har de köpt upp vår "lilla goa danska leverantör" eller så har de helt enkelt plankat /kopierat av dem rakt av.... jag har hittat fler saker från den "lilla" leverantörens varor nu hos den "stora"
Likaså den här lilla hjärte korgen den bloggade jag om till påsken 2008 så jag hittade den hos coxcox och nu har den stora danska den i nya kollektionen ;)
himmel vad det kommer att snurra i huvudet av alla intryck när jag i mitten av aug får åka till Danmark.

Förutom Jul saker i tankarna i dag så ska vi till en närliggande stad... vi ska förbi Cafe Rävasten & Hedlandets kaniner Ulrika som driver den kaningården skall välja en av våra kaninungar i senaste kullen.
Sedan ska vi (om vädret tillåter) i eftermiddag SKRÄMMA NORSKA TURISTER...
Jag ska alltså visa mej i Bikini vi lär ju få poolen för oss själva;)
Vad hittar du på kära besökare?

8 kommentarer:

kardemumma sa...

Helt Crazy!!! Jag hänger på om det är OK!Jag mailar dig så får du mitt tel.nr. Det ska bli helkul både att åka på Formland och att träffa er!
Kramar C

kardemumma sa...

You got mail!
:)
kram C

LantlivsAnette sa...

Ohhh vad mycket fint, vet du, nu längtar man ju till Julen...ujjj, en del tror väl man är tokig..
Ojjj, nu fick vi ett jordskalv, fy faan ....vad läbbigt...hela huset skakade !!!!
Kraam Anette

Livet i byn sa...

Äsh då, inte tror jag turisterna är så lättskrämda ;0)

Fina saker, tänk tiden rusar fram och snart börjar höstsakerna anlända till butiken.

Ha en bra dag och hälsa Lena!

~Livet i byn

Ippibacken sa...

Här solar vi hela dagen. Vi lyssnar även på radio eftersom det var ett jordskalv på förmiddagen som vi kände av ordentligt, så vill man gärna höra vad dom säger.
Kram S

Lina sa...

Åh, vilka vackra och inspirerande bilder!

Kram
Lina

Wannebebondjantan sa...

Hello ther again
Inlägget under blev jag så betagen av... allt, jag menar allt skulle passa hemma hos mig. Det är bara lottovinsten som fattas. oh julgrejer... ja men visst, lika knasig är jag om mer. jag beställer ju inget utan tittar i gamla inredningsmagasin som handlar om julen hohoho... väntar på tomten :-9

gertru sa...

very nice blog !