måndag 20 juli 2009

Scandinavian Loft + längtan

Redan måndag och massor att göra förutom att vi ska välkomna en ny tjej som ska jobba på butiken välkommen och introducera henne, så ska jag på rasterna i dag hjälpa systersonen att flytta =)
Nu ÄR det så mycket på gång ! En av våra Leverantörer har delat in sin höst/vinter katalog i 4 stilar + att de visar även hur de mixar mellan stilarna. utöver stilarna finns 3 inriktningar på JULEN + Blossom som är något nytt ... (c l i ff h a n g e r!!!)

Om ca 10 dagar skickas vår order med nyheter då får vi ett litet sortiment med ny inriktning (vi ska prova på och se hur det motages) Det blir spännande! Väskor smycken och några Plagg... (men mera om Blossom en annan dag) Butiken Handplockat har ett HANDPLOCKAT sortiment sååå vi känner oss för lite här och där...(kolla in vad som är på gång redan nu!=) )

Inriktningen idag ska jag visa heter Scandinavian Loft... klockrent namn på den kollektionen tycker jag. Scandinavian Loft är en lite industriell look, plåt & råa material grova stickningar blandas med lätta luftiga och dova skandinaviska färgskalan...

*ler här för mej själv * det handlar mycket om Wrap för mig nu ;) Denna filt med texten "Wrap me around you"
Och kuddarna Hug Me (är jag extra kramsjuk nu eller?) kanske beror på att denna vecka är jag nästan övergiven *ler* Maken! svärmor och svärfar! och närmsta vännerna är alla bortresta till på fredag! Jag har ju tidigare bloggat om Wrapsen ;) Tur att jag kan krama på barnen i alla fall =)
Här blandas Scandinavian Loft Stilen med stilen Nature som jag ska blogga om en annan dag.
Har så mycket att längta till! augusti är en av mina favorit månader... allt är lummigt ute det, Revy SM går alltid v 32. Det stundar kvartersfest. Formland och Formex inköps och inspirations mässor och kräft skivor. Aug = kääääärlek.
Om man nu går och längtar efter något kan det ibland vara svårt att njuta av NUET men det har jag inga problem alls med. Jag jobbar ju nu resten av sommaren så då tar man vara på kvällar (och nätterna) hemma... och helgerna har alltid något på gång.

Närmast står PDOL (Pite Dansar & Ler) för min del blir det nog Torsdag med barnen (Måns) och Lördag blir det nog vuxen tur (bara för showandet)

Har eran helg varit bra kära besökare? Min lördag var fullspäckad och söndagen var underbart vilsam =)

10 kommentarer:

Kamomilla sa...

Det är bara så snyggt! Härliga inspirerande bilder!

Anonym sa...

Vilken härlig blandning....nu gör du så att jag blir ännu mer sugen på att fara till Ä-byn.

Skönt att du är frisk nu.

Kram Pernilla

Livet i byn sa...

Helgen har varit lugn och vilsam, jag har haft nackspärr. Undra om det smittar?

Ingen upptrappning ännu, ska köra ren kur ett tag till så jag har lite marginal. Men det känns rätt skönt att vara i mål ändå :0)

~Livet i byn

~~*Pennyshouse*~~ sa...

Hej!

ojojoj..så fint....!

Kramizz Nilla

Livet i byn sa...

Näää dom lapparna har jag inte sett. Lämnade in en handskriven lapp på Öbergs i morse med mina tider. Vi var på väg till Luleå...men hamnade i Piteå!!

Nå, jag kommer väl inte och hämtar de senare då. Har det kommit något nytt?

~Livet i byn

Livet i byn sa...

Jag tänkte åka ner och hämta lönelapparna nu och köpa dricka. Då får jag kika på både skor och wraps...kan inte hålla mig :0)

~Livet i byn

Livet i byn sa...

Det blev dom gröna Docksta slipperna (stavning?). K vill ha ett par men behöver storlek 42 skulle jag tro. Kommer de hem i brunt?

~Livet i byn

kardemumma sa...

Kul med höstnyheter! Har precis handlat klart Ib Laursen för höst och jul!!!
Kramar C

katarina sa...

Hej ;)
Va mycket snyggt ni får in !
Spännande stilar och cool look ;)
Wrap me around you, jag gillade det , ler*
Kanske skall köpa en åt maken ;)

Ha en underbar kväll !

Kram
Katarina i Stationshuset

husvidhavet sa...

Härlig blandning det går nog hem i stugorna *fniss*
JAHA.. när det då äntligen händer nåt roligt i stan (PDOL)då är man på semester med Peters familj...SUCK!!
Visst hör du genom datorn min antusiasm!!
Hoppas du får kul och sväng dina lurviga för mig är du snäll!!
Kram Marith