måndag 6 juli 2009

Lycklig Lördag & Lugn Söndag


God morgon kära blogg besökare (04.31)

Mums vilken helg även om söndagnatten blev låååååååååååååång ( somnade i soffan kl 20.00 och vaknade 24.00 och varit vaken sedan dess! så ser jag förvirrad ut i dag så kan det vara en korrekt iakttagelse =) Efter lördagens shopping borde jag nog idag köpa halsbandet ovan (som vi har på butiken!)


bilder lånade från inspiratören Anett med bloggen Lantlif

I Lördags åkte vi som planerat till Kalix för loppis orgie!!! först besökte vi underbara människan Anett (lantlif) Det är i särklass den vackraste loppisen jag besök, och shoppat mest på åxå för den delen, Urnan (bilden till höger) står numera på vår stenmur... och Blomsterbordet i metalltråd har fått flyttat in på butiken Handplockat! (lovar att fånga fynden på bild) Greps väl av panik när vi kom till Anetts loppis för jag kom inte ihåg att ta en enda bild (så jag lånade hennes bilder...) Vi blev som galna min kompis C & Jag. så att börja plåta istället för att shoppa det fanns bara inte i huvudet.
Skönt att få krama om (och det behövs efter hennes turbulenta år) Anett, då jag inte träffat henne på länge. Men nu blir det tätare mellan träffarna, hon och hennes syster kommer & hälsar på på torsdag =) Kul att de tar en tur för att kolla in nya butiken! allt vi handlade hos Anett rymdes INTE så hon tar med sej det på torsdag (toppen service *extra Kram*)

Efter Anetts loppis körde vi oss vilda in i skogen i jakt på en annan loppis...där fyndade vi lite till och fick till vår glädje besöka ett annat Hus!!!

Så på den loppisen blev det dax för Sommarens första utedassbesök ;)

Därefter blev det en ny antik bekantskap så mitt favoritställe gårdshuset i ståkkanäs hade semesterstängt! Klädshopping! i Kalix!!!! och jag handlade plagg som jag normalt inte brukar köpa! det var så olikt mej...

Ikea + förbi och packa sakerna hos Anette ... jag kom inte hem förrän vid midnatt i lördags... tog tid då vi surrade vid avlämningen hos min kompis när vi kom hem. Jag bloggade om hennes hem förra sommaren 1 & 2. Vi gillar ofta samma saker och det var så skönt med en hel surr lördag ihop.

Söndagen handlade mest om att leverera ut alla IKEA beställningar, sedan frös jag mest hela dagen... (kanske har nått på"g" i kroppen?) och vi tog det lungt DET gjode gott efter de senaste två veckornas alla övertids timmar =)Idag hoppas jag på Leverans från Bloomingville och Maileg Kram på Er everyopa.

11 kommentarer:

Pysselpalatset sa...

Du verkar bestämt ha haft det helt underbart.... som en dag på slottet. Hi hi fast bättre. Själv befinner jag mig på Nora Camping.... Regnet forsar och husvagnen är vår varma oas.... kram Jeanette

Livet i byn sa...

Åh vad härligt ni verkar ha haft det och shoppat massor förstår jag :0) Men så ska det ju vara när man gör en sådan resa!!

Vilka fina bilder från din kompis fina hem, så många ortsbor med underbart fina hem och inredningar.

Hoppas jag får se vad du shoppat för kläder, det låter intressant. Vilken affär var ni i?

Sover du aldrig?

~Livet i byn

LantlivsAnette sa...

Gomorron vännen !!
Åhhh, vad du är gullig, såå fina ord om mig..vet du, det var såå himla roligt att få träffa er så det var inte klokt alltså, jag tror att vi skulle kunna sitta och surra i timmar om vi hade tillfälle...
Vad bra att ni blev nöjda med er shopping tur, man behöver sånt då och då..
Vet du att Gårdshuset i Stråkanäs är till salu, de ska flytta tillbaka till Gällivare...
Ha det gott, så syns vi snart
Kraaam Anette

Anonym sa...

Tyvärr inget Formland. hade varit skoj, men jag kommer precis hem från en jobbresa till Stockholm i samma veva.
:-)
Vilka fina asmycken och grejer du säljer. Jag MÅSTE komma förbi nu när jag har lediga dagar.
Fick du mitt mejl? Minns aldrig vilken mejl det är som strular och vilken som är i fin form.
:-)
/B
www.lyckligagatans.blogg.se

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

God dag!
Så lul att kika i..aldrig vart här förr!Hitta hit fr Annette...ja hennes loppis hade ju vart sååå kul att gå på...lite långt dock!!!
Ha en skön sommar vecka!!
~~♥Kramar i massor från Millan♥~~

Anonym sa...

Vad roligt att du var och fyndade så fina saker hos Anette, tyvärr kunde jag inte fara dit för jag var tvungen att jobba på lördagen och sen på söndagen så förstod jag att det inte skulle vara så mycket kvar hos henne :)

Nu har jah semester så jag måst eta mig en tur till Ä-byn.

Kram Pernilla

Katarina sa...

Vilken helg ni haft, ler*
Va skoj att ni hittade så mycket.
Ha nu en underbar vecka !

Kram
Katarina i Stationshuset

LantlivsAnette sa...

Gomorron därborta !!
Du, vilken tid öppnar ni butiken ? Så att vi kan planera dagen, vi startar ju hos dig !!
Och det blir Torsdag...
Jag frilansar ännu, men har inte orkat ta tag i det så mycket nu som du förstår, men vi ska köra igång igen...så dina tips är kanon !!!!
Ha det gott
Kraam Anette

Anonym sa...

Hej igen
Japp det är på Nolia området nu i sommar och det var hur mycket folk som helst där.
Jag har planerat in en Ä-by resa under denna vecka.
Vet inte vilken dag det blir....

Har ni kvällsloppis i Ä-byn nu i sommar? Jag var där förra sommaren, en Tisdagkväll tror jag bestämtoch gjorde lite fynd.

Kram Pernilla

kardemumma sa...

Har du fortfarande Thailandstid i kropppen ;)
Vad härligt med genuin shopping!
Jag vill också åka iväg men idag blev det en gigantisk basilikaplanta samt en chokladblomma hos den lokale handelsträdgården och den går inte av för hackor den heller!
Ha det gott!
Kramar C

kardemumma sa...

Har du fortfarande Thailandstid i kropppen ;)
Vad härligt med genuin shopping!
Jag vill också åka iväg men idag blev det en gigantisk basilikaplanta samt en chokladblomma hos den lokale handelsträdgården och den går inte av för hackor den heller!
Ha det gott!
Kramar C