fredag 10 juli 2009

Sverge är ett lååångt land

bild från vår bagarstuga tagen midsommarhelgen
Himmel vad vårt land är avlångt... Ler Lantlifs Anett & Co hälsade på igår (mysigt det var) de brände av 30 mil totalt igår*ler* vi norrlänningar är "vana" att ta en tur och vips har man av verkat en hel drös med mil... Sverige är avlångt inser man åxå när man ska ut och resa - vi har 100mil exakt till huvudstaden om vi tar tåget från våran station. Idag ska jag boka resor! Dels till Formlandmässan i Danmark och sedan till Formex tanken som slår mej är att de som bor i Malmö tar sig väl till Italien om de ska färdas söderut lika långt som jag färdas ned till Malmö!!!

Sverige är avlångt!!!!!

Home Sweet Home Lyktan Suck Jag vill ha TVÅ!

Igår när jag kom hem efter sista lägenhetsvisningen kl 21.07 kröp jag upp i soffan i mina nya virkade tofflor med HALKPLUTTAR UNDER!!!! (Dollarstore visst är de coolsnygga!)
Klicka på bilden så ni får se den i större format.

gissa vad jag skulle få vila ögonen på!

Walther & Co Nya Katalog !


Nu får ni ursäkta bildkvalitén jag tog helt sonika upp kameran och slarvfotade där i soffan helt enkelt - Varnar känsliga besökare Om ni inte klarar suddiga bilder och julsaker mitt i sommaren ! sluta läsa Här!

Till Er modiga som fortsätter - bilden ovan Ny modell av lyktor och ett glittrigt Christmas.
Anett bloggar idag om en stege kolla in den skira julsäcken med ängel på som är helsnygg på en stege... Anett ligger alltid S T E G E (N) T före *moahahaa* ordvits så här tidigt en fredagsmorgon =)

Ny Walther & Co Ängel finns i 3 storlekar

Mera i serien skirt linne tyg blir kul att se live i mitten på aug på Danska mässan =)
De har utökat "zinkhus familjen" enormt här ett lite axplock
I eftermiddag blir det en tur till Residens staden Luleå ska till Revisorn OCH samtidigt besöka Rabalder & fröken April om jag hinner! Dottern & hennes kompis (som har sovit över Sommarlov = sovaöversurr hela lovet =) och jag var likadan ) Tjejerna ska följa med till stan så kanske hinner jag med något till mej själv vi får väl se....
ikväll blir det Thailands surr årets resesälskap och fjolårets resesälskap till Thailand
kommer och surrar över lite thaimat men det överlämnar jag åt maken som gått Thaimatlagningskurs alla måndagar i vinter....
Dukningen i bagarstugan och efterätten Översta bilden med ett Walther hus i bakgrunden ligger på min lott - Nu vet ni hur min dag ser ut - Vad ska du göra idag! Fredag igen! som är början på helgen!

9 kommentarer:

Ingrid sa...

Jag jobbar ju, det ska bli kul. Ska hoppa in i dushen nu.

Ha det kul i Luleå och ta en tur över Boden "You know"!!

~Livet i byn

♥ Fyra årstider sa...

Nu börjar jag längta till jul...
Kram Lotta

Vittblandat sa...

Vilka underbara Julsaker det var i den katalogen då! Älskar Julen! Även mitt i sommaren! Ha en toppenhelg!
Kram Katja

Huset vid ån sa...

Hej svejs! Åh, såå mycket fint...Tänk att man kan få myrornas krig o börja planera för julen när man ser dina fina bilder! Önskar dig en Trevlig Helg! Kram Therese

LantlivsAnette sa...

Halloj bruden...nu har jag varit o jobbat en liten sväng..
Ohhh vad fina tofflor du har, kanon söta !!
Åhhh himmel vad fina saker nu till Julen, jag tror jag dööör..och tänk att du ska få åka till Danmark !!! Lyllos dig...
Gulliga du som nämner mig två ggr idag i din fina blogg !!
Du,i morron blir det ett inlägg från din underbara butik, jag har surrat idag på Berlins om din butik, jag är helt lyrisk...
Ikväll ska vi ta en bastu i vår bastu som äntligen är färdig, ett fyra års projekt...sen slappa och i morron släktträff..
Ha nu en toppen helg
Kraam Anette

helen sa...

Oh, kanske man ändå kan tänka sig att se fram emot hösten, för att sen få börja pyssla inför julen, nu när man har sett de fina sakerna du visar här!

Ha en härlig helg!

Kram!

LantlivsAnette sa...

Goood morning !!
Nu, nu visar jag bilder från din butik !! Och du, antikstället vi hamnade på, det var Frankies antik i Inbyn, en bit att åka, men det var det ju värt eftersom jag hittade en grej..hii..hii..kika sen !!
Catrin måttar o kollar om hon kan ha skåpet...kolla sen om du har kvar adressen till damen som sålde mjölkskåpet i Luleå..
Ha nu en toppenhelg
Kraam Anette

junhe sa...

godmorgon =) håller verkligen med om att sverige är ett avlångt land!!! vi har varit upp till Kebnekaise och Lapporten i Abisko i veckan...306 mil tur och retur! En härlig upplevelse att bla få se vårt vackra sverige genom bilrutan (nåja, vi vandrade en del också...=)

ha en bra helg/ kram junhe

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

Den katalogen skulle jag vilja ha!!! Kan man beställa den någonstans?

ha en underbar Thai kväll...ååå längtar sååå tillbaks dit!!!

Trevlig Helg!!
~~♥Kram Millan♥~~