tisdag 2 december 2008

Fortsättning från Fröken April

Igår unnande jag mej en kvälls stund med vår dotter! hon fick möjligheten att förutom sin vanliga buggträning även prova på Dubbelbugg... mysigt att en kväll i alla fall få vara "Vanlig Mamma" och kolla in barnens aktiviteter.
Här kommer fler bilder från butiken Fröken April. Tänk de önska MEJ god jul...
på denna ljuslykta står det nämligen GOD JUL ANNA
Levande smågranar med charmigt danskt pynt i...

Kulor (pollor, pumlor) till granen eller att dekorera en spegel eller fönster med. Små ljus flugsvampar och zinkskålar med allehanda smått och gott i förstår ni att jag trivdes?

Här en bild mot cafe delen

Handledsvärmare på spegelkrok, zinkljusstakar, och dekorerat gammalt fönster. Jag köpte en liten ren för SEXTIOKRONOR min man skulle svimma om han visste vad den kostade. Men den är schnygg som en karamell.

Annorlunda vykort...

Polaren skrattade och bad mej komma och läsa texterna på dessa klicka på bilden och läs själv...Posted by Picasa


Kupor, vita stylade renhorn och polkagrisstänger i snygga flaskor och burkar. Igår kompleter beställde jag mera "karra" till vår julbutik..+ Ljus så det kommer lite påfyllnad innan jul Yankee Candle har verkligen hittat hem här i byggden (men man blir faktiskt beroende;)

När man jobbar åt tre bolag kan jag ibland känna att jag ofta får släppa det jag gör! för att någon annan har ett behov... Idag ska jag inte göra det! jag ska stänga av mobilen, dra ur jacket hemma och bara göra det jag "måste" inte det någon annan säger att jag måste. Det känns bra! Ha det bäst

5 kommentarer:

Livet i byn sa...

Härligt, hoppas du får en vilsam dag. Jag ska vara hos hjärtläkaren (för min kärlkramp) 13.00 och hoppas det går bra. Annars ska jag fakturera i dag och i kväll.

Kramen och vila nu i dag :0)

~Livet i byn

LantlivsAnette sa...

Halloj där !
Åhh vad mycket fint du visar oss..
Du, syrran undrar när hennes lampa kommer...hon saknar en över köks bordet..har du nåt datum ?
Sen så kan du ju skicka en faktura på strumporna eller ?
Hoppas att du har hunnit pusta ut och dricka lite glögg, här vet jag inte när vi kan pusta ut, i januari kanske...Ska du på mässan ?
Ha det gott
Kraaam Anette

Livet i byn sa...

Svar: Det är ju helt sjukt egentligen...hur tänker Lexington i den frågan? Suck...

Det gick så där i dag, jag orkade inte hela arbetsprovet men det var för ryggen det sa stopp...

~Livet i byn

LantlivsAnette sa...

Gomorron !
Du, vi avvakat med lampan tills du vet någon som ändå ska till Ikea..eller så kan du slänga in den på bussgods, det vore nog det bästa..det är ett billigt frakt sätt...skriv vår adress till butiken på paketet..du kan ta det med lösen, så löser hon ut det..
Vi har bestämt oss för att hoppa över mässan i Januari och satsa mer krut på mässan i Augusti,jag tycker det är en viktigare mässa då..
Man får ju ädå alla kataloger...
Ha det gott
Kraam Anette

livet på utanäs sa...

Hej på dig !

Vad kul att ni ska vara på Hägnan, då ska jag se om jag hittar er ...

Ha det så bra !

MVH Sussi O