onsdag 3 december 2008

Intensiva dagar

Jag har insett en till sak som jag ofta sneglar lite extra på och som jag ofta köper ... Glöggmuggar! i år har det kommit en ny serie från SAGAFORM... som jag verkligen gillar formen på (runda koppar) finns på Glasbutiken och känns verkligen nya och frächa.
Jag är lite insnöad på grönska i julpyntandet just nu! dessa bilder från BHG är helt i min smak.
Jobbarkompisarna har hittat på bus i helgen, men vi kan inte komma, det känns för himla trist, men jag inser just! att min nästa lediga lördag blir första helgen i februari.. vilken välsignad tur att det inte är någon Revy i år då hade hela februari åxå varit uppbokad.. nå ja vad är en partystund med jobbarkompisarna trist dötråkig eller! alldeles alldeles....
Det stundar Julmarknad i helgen så lördag söndag jobbar jag på Hägnan i Luleå 12-16, så jag har ju en rolig helg framför mej trots allt.

Det står en kartong från Bruka på lagret som jag ska packa upp idag på Tomtebodan! Jag vet minst två saker jag ska köpa med mej hem, dels en vit porslinsburk med lock som har texten SMÖR (för 600g paket) sedan förståss den vita burken i samma serie med texten KAKOR (ser ni hur svag jag är för kalori temat) Jag törs inte vänta på tomten - han kanske inte hinner med det snabba rycket och tempot på Tomtebodan & Glasbutiken.

Sedan börjar det bli dax för Julkorts skrivandet... vårt blir lite annorlunda i år ... jag återkommer om det=) skickar ni Julkort eller blir det en jul & nyårshälsning via SMS????
Posted by Picasa

6 kommentarer:

Anonym sa...

Åh vilka härliga och stämningsfulla bilder du visar i ditt inlägg.

Vad gäller Jul- och Nyårshälsningar så skriver jag traditionella Jul- och Nyårshälsningar/kort till alla nära och kära varje år. Jag tycker det är sååå mysigt att sitta och skriva Julkorten. Och själv tycker jag det är så roligt att få de traditionella Julkorten i brevlådan som kommer till varje jul.

Kram Kram

Under en vind sa...

Mysiga bilder!!!!

hoppas att allt är med dig! kram!

Lea sa...

Du visar som vanligt en massa fina bilder. Hoppas att jag hinner upp till er på tomtebodan.Det vore så roligt men det var ju det här med tid....
Jag skickar i alla fall riktiga julkort och försöker att göra så många egna som möjligt. Roligt både att få och ge handgjorda kort.
Önskar dig en fortsatt trevlig vecka!
/Lea

Livet i byn sa...

Vi brukar fota och sända fotojulkort. I år har jag inte riktigt hunnit med så vi får se hur vi gör...

Tycker helt klart du ska handla, med tomten vet man aldrig ;0)

~Livet i byn

livet på utanäs sa...

Hej igen !

Var ligger Tomtebodan ? i Älvsbyn eller ?, men var i så fall ...

Jodu, glöggmuggar i gross och parti, ja, vaaar gömde jag muggarna förra året då ... ingen aning , ja, då får det bli ett inköp igen , för glöggmuggar måste man ha ... kul för ungarna när de ska ärva en massa udda små-muggar ...hi,hi ...
Ha det så bra,ska se om jag lyckas hitta er på Hägnan ...
MVH Sussi O

kustnära sa...

Muggar kan man aldrig få för många av... Så handla på, lite inte på tomten ,tänk om han vet att du redan har andra glöggmuggar redan.
Hoppas det var fina saker från Bruka som du fick plocka upp, den med "SMÖR" på verkar intressant.
Há en fortsatt bra vecka, kram