onsdag 10 december 2008

Härligt & frustrerande

Nu står Julruchen och knackar på... och jag gnisslar tänder... naeä men jag är frustrarad.. jag är inte bra i ryggen ännu så det har blivit ofrivillig bloggpaus här i några dagar... Jag har svårt att sitta.
Det bara KLIAR i fingrarna idag fick vi varor från SIA & PB Home och jag kan inget göra ... morr...
bild BHG
När jag sedan för en gång skull nu får vara hemma så kan jag inget göra där heller. Maken säger om jag ska ligga hemma fler dagar och planera och hitta på saker/projekt som vi kan göra hemma i vår, så blir den här rygg historien en D Y R sak.

Nu vill jag bla bestämt ha vita rullgardiner i linne eller hissgardiner i köket helst innan Jul! Grattis hur ska nu DET gå till? Någon som vet vart jag kan köpa sådana? hittat denna på en blogg (om du känner igen dej hör av dej så du frår kred för bilden)

Barnen vill pyssla och jag med men jag ska INTE sitta alls förrän jag blir lite bättre...Min mamma var en hejjare på att göra underbara paket med allehanda dekorationer även om paketet inehöll enkla långkallingar eller så så var paketet en fröjd. Barnen har sparat flera av hennes paket, de lirkade bara ut innehållet i smällkaramellen och nu har de kvar dem som Julpynt i sina rum det är fina Jul minnen av Mormor som inte längre finns här att krama på.
Åh nu har jag ju hittat något som jag kan göra stående slå in paket så det ska jag gör ai eftermiddag i alla fal 5 st.

Jag måste fota hemma så ni får se lite Jul hemma hos oss.. på återhörande

Kram och Julmustmustach hälsningar från en sned Handplockat.

10 kommentarer:

Lallis - liv och leverne sa...

Voine voine så mycket fint du bjuder på att se:)
Kramis

envilsenloppa sa...

Åh din stackare , ont i ryggen = inte kul !!
Kan tyvärr inte hjälpa dig med rullgardinen , men fin var den ! Sy själv är väl inte att tänka på förstås :-(
Va roligt med din mammas paket , vilket minne !
Ta det lugnt nu , kanske ett kiropraktor besök i julklapp !!
Kram/Lotta

Malla sa...

Ryggont, det aldrig kul!
Hoppas du blir bättre snart.

Rullgardiner i linne får du fixa och sy själv. Busenkelt!
Då får du ju dem som du vill också!!!=)
Kanske lättare sagt än gjort. Jag är kaxig nu när jag lärt mig sy..hihi

Kram

vitstil sa...

men så tråkit är du inte frisk än,hur ska det här gå,,DU fattas oss!!!!! kram susanne

kustnära sa...

Usch, jag liiider med dej, din pysselgumma. Men att lyda gubbens order om att ligga mycket är nog inte så bra, utan rör på kroppen emellanåt för att öka cirkulationen i muskulaturen som smärtar, samt håll dej riktigt varm om fötterna och ryggen. Liniment brukar vara skönt att stryka på innan man ska kliva upp i kombination med värktablett så man inte spänner sej brukar funka ibland. Hjälp, jag låter som en gammal doktor, men jag vill så gärna att du ska bli bra inför allt som komma skall med julbestyr o. dyl. Krya på dej kramar i massor

Livet i byn sa...

Vila och åter vila!! Men det är lättare sagt än gjort, jag vet!!

Kommer din man med kassan och öppnar åt mig på lördag?

~Livet i byn

Småstadsliv sa...

Tjena bruden! Hoppas skottet i ryggen blir bra snart.
Hemtex säljer jättefina vita hissgardiner som passar alldeles förträffligt bra. (har såna själv) Säljs kompletta, bara att hänga upp för nästan inga pengar alls.

Krya på dig!
Sojnes :)
Vero

Floralis sa...

Aj, aj, aj... det lät inte bra det där med ryggen.
Har själv haft ryggskott och liknande flera gånger. Jag har en naprapat som jag varmt kan rekommendera om du har vägarna förbi här i Luleå.
Är väldigt bra i ryggen. Yoga är toppen och sitt inte med benen i kors när du bloggar!
Jag har fått höra att man ska försiktigt försöka röra på sig när man har ont MEN absolut inte putsa fönster eller liknande... : ))

Ryggont är inget man får "helt plötsligt" som t ex ryggskott utan det är något som samlas tills det blir hemsk smärta. Nu låter jag som en läkare... : ) men det min naprapat också rekommenderade mig är att äta kalktabletter.
När man under en längre tid stressar så blir kroppen "sur". Då tar kroppen till sig alla sina kalkförråd och försöker balansera det sura. Till sist så tar förrådet slut om du inte fyller på och det resulterar bl a i besvär som det här. Därför kan man också i senare år givetvis få benbrott och liknande. Jisses, vilket långt inlägg det här blev!
Ha det gott och hoppas att du snart känner dig bättre.
Toodiloo!

Anneli

livet på utanäs sa...

Hej !
Saknade dig på Hägnan , fick höra att du har ryggbesvär...DET är inte kul. Brukar ha det själv då och då , som tur är går det över till slut. Jag förstår att du blir galen av att vara hemma och inte kunna göra något, men planera är ju alltid bra ... hi, hi ja, du får väl mysa på så gott det går.

MVH Sussi O

Nettan sa...

Stackars som har ont i ryggen! Du får be maken snickra ett högt bord till symaskinen så du kan stå upp å sy gardiner! Min paps opererade ryggen och använde ett gammalt projektorbord till allt!;-)..hoppas du snart blir bättre!
Kram Nettan