torsdag 4 december 2008

snopet

Ja det blir inte alltid som man tänkt sig.... Jag har MYCKET att göra på jobbet men nu är jag på väg hem vår son är hängig så det får bli jobb när maken kommer hem istället mitt arbete ligger snällt kvar på skrivbordet. Då får jag Kanske ialla fall ordna lite mera JUL stämning hemma idag i alla fall...

Igår kväll var vi på premiär innan premiären jag och min man var bjudna till storstan för att se Vi hade ialla fall tur med vädret IGEN.. (del 2 alltså) Vi fick media information och det var riktigt trevligt. Filmen var bra.

Oj vad jag ångrar att jag inte köpte in denna karamell ljusstake... men den finns att köpa i stan på fröken April så jag får nog åka dit och slå till.

Igår fick jag en för tidig Julklapp (visslar smånöjd) Jag fick en flygbiljett av maken till huvudstaden 13-18 Januari + att jag fick beviljad ledighet YES YES YES så nu blir det en formexvecka för mej i januari (kram moster Greta & Bernt för lånet av huset i januari & kusin Annika för nyckelfixande hoppas vi "blink blink")

Posted by Picasa En av mina kompisar säger att hon inte "förstår sig på de där populära zinkhusen" och jag bara älskar ljusspelet på väggen bakom dem då de är tända
imorgon ska vi packa ihop inför hägnans julmarknad så då blir det nog en vård av barn dag för våran pappa (hoppas jag) Bilder idag från decorative country living.
kramar

5 kommentarer:

kustnära sa...

Tur att du har ett jobb som du kan komma tillbaka till och som väntar på
dej... Ingen torde väl göra det klart annars, eller..?
Kul att ha en resa att se fram emot i januarimörkret. Hoppas nu du får lite tid idag till att pyssla. Både att pyssla om sonen och julpyssla/pynta hemmavid. Glöm inte bort att ta en paus med en kopp kaffe kanske och någon bra tidning, nya Lantliv är ju inte helt fel. Há det så bra, kram

Gnistrande snö sa...

Hej,

den där karamellljusstaken/skålen var verkligen härlig och fiffig.
Mysigt med januariresa att se fram emot.
Hoppas den lille sjuklingen kryar på sig snabbt.

Ha det fint!
/Katarina

Betongänglar sa...

Jättefina bilder - Älskar Zink...
Kram/Annelie

Vero sa...

Jag förstår det där med zinkhusen, det lyser något alldeles speciellt bakom dem som du skriver.

Hittade hit när jag bloggsurfade runt lite.

Önskar dig en bra kväll!

Huset mitt i byn sa...

Vad tråkigt att sonen blir sjuk just nu men som sagt det finns inget d,åligt som inte har nåt gott med sig (eller något liknande:))Du får ju iallafall julstöka hemma nu ett tag, och till helgen så är pappa hemma;-D jag kommer och besöker er på Lördag.....!

Vi ses
Kram Pernilla