måndag 15 december 2008

Paket Mus och ljus

Vilken Helg Igår jobbade jag på tomtebodan det är så Mysigt att jobba söndagar .. skön stämning helt enklet, folk är lediga och inte ett dugg stressade.

Vi har fått in 3 olika modeller av små tygmöss från SIA som kostar 15:- de är karamellsnygga att sätta på paket.... Här har vår son fått en på sitt paket.

För er som besökt bloggen tidigare så är det inget nytt att jag bloggar om hur ljuset gör skuggor har bla bloggat om zinkhusen tidigare & mina favvo lyktor x-mas, men jag kan inte låta bli att visa skenet från denna stora glas "kruka" (149:-) man kan förutom att man har den som ljuslykta använda den som kruka den är stor och har fasettslipade ränder och ljuspelet blir så vackert... jag var bara tvungen att visa Er innan jag släckte ljuset igår kväll på tomtebodan.

Posted by Picasa Sedan har vi den här cylindern... utan botten eller lock med slipade rankor i glas som är så fin... En äldre dam köpte den för att ha sin stora gamla chokladtomte i (sedan 30-40 talet) hon menade att i denna, skulle den vara mer skyddad. Framför den står våran mini kupa (65:-) den är liten och snygg den med.

3 kommentarer:

Västbacken sa...

Vilka söta möss.
Må bra!
Lotta

husvidhavet sa...

Hej!
Jag älskar också det vackra spelet av skuggor som bildas på väggar och tak när man tänder ljus o lycktor!
Jätte söta möss,man kanske skulle ställa en under sängen så de övriga ....råttorna får sällskap *fniss*
Ha det bra Kram Marith

Under en vind sa...

Underbart med alla ljus och lyktor denna tiden, det behövs då allt annat är så mörkt!

Kram kram!