söndag 25 januari 2009

Del 4 av besöket hos vit stil

Fortsättning & Del 4 se gårdagens inlägg
I mina ögon helt vilsamt och total harmoni

Här ser vi andra delen av vardagsrummet och som ni ser står sängen till höger... mer om detta senare. vita väggskåpet är köpt här

Hönsnät i skåpsdörren och vitt tyg bakom.

Walter & co´s större zinkhus står på golvet likaså durkslaget med lantlifs boken i den har jag åxå.

Sovrumshörnan har ett snyggt sängbord med hylla för korg och tidningar på.

Sängen står nu provisoriskt i vardagsrummet medans det byt fönster och diverse fix sker en trappa upp. (återkommer kanske sen i vår och visar bilder därifrån här pratade vitstil i helgen om att ha svart som accent färg till det vita.)Trappan upp till sovrummet är nymålad i grå nyans och sponten fick ny vit färg.

Här ser vi vitstils lägenhetsdörr med hennes punchveranda ovanpå sedan har hon en trapp till upp till sitt sovrum. Hon hyr lägenheten av "mitt jobb" det är ju det jag jobbar med lägenhetsuthyrning. Sedan har jag förmånen att få hjälpa till med inköp tilkl vår butik som är en interiörbutik.

Det var allt för denna gång "tack polarn för att jag fick komma och fota" Stora kramen.Posted by Picasa För alla bybor som kika in här Er måste jag ju påminna...Glöm nu inte att det är bio ikväll härliga AUSTRALIA.

2 kommentarer:

Under en vind sa...

Vilket mysigt hem!!

Hoppas att det blev biobesök igår, själva var vi på wallanders nya och åt en god middag efteråt. En skön lördagskväll!

Ha det gott, kramar!

Mamma Melissa sa...

Åh, man blir ju helt vitsjuk!Borde verkligen inte vara inne på vita-hem-bloggar... vill bara slänga ut allt som vi har här hemma och göra det vitt och lantligt! Åh, det är ju så mysigt!