fredag 30 januari 2009

Jag är Helt SÅLD

Känner Ni igen ER... Ni vet det bara "klickar"
Man känner att konceptet stämmer...
Jag kände att jag fick fick största "halleluuja moment" på formex när jag hittade detta lilla danska företag inklämt i en ganska liten monter.
Välbefinnandets monter måste jag kalla detta mysiga lilla ekologiska företag. Hela konceptet var rätt... och sunt. De vill hålla fördelaktiga priser så att valet av ekologiska produkter inte måste väljas bort pga den ekonomiska aspekten.
Att deras monter var enkelt inredd med vita eller gamla möbler gjorde inte att mitt hjärta slog mindre fort...
Som jag skrivit tidigare om formex så var det MASSOR med välbefinnande i många montrar även bland de som inte tidigare haft det. Mycket badrum & välbefinnande överlag helt enkelt.

Ansiktsmasken kommer i pulverform som blandas med olja eller yogurt( den goa försäljaren förklarade att om man blanda i handen så använder man upp ALLT och inget blir kvar i skålen som man blandar i) Masken finns i flera dofter och verkningsområden. De kommer i en HELSNYGG liten glasburk med metallklämmor och gummiring (som du kastar bort när du kommit hem den behöver bara vara där när den fraktas.)

Badmuffins finns i dofterna: Ros Apelsin eller Lavendel.

Badsalt eller fotbad köps färdig packat eller i lösvikt den är mycket dryg. På översta hyllan står massageoljorna som finns i samtliga dofter.

Tvålarna köps färdigpackade eller i lösvikt och här fanns det så många godingar att jag blev alldeles galen och vännerna skakade på huvudet och sa att jag betedde mej så när jag blev entusiastisk.

Detta blev min Absoluta favorit!!!(jag gick förbi montern VARJE dag bara för att få lukta & röra om i detta UNDERBARA) Kroppssalt / skrubbsalt. Tänk Er att få skrubba bort den torra vinterhuden, nu i vår och bara få njuta av dessa underbara dofter.... och samtidigt göra huden redo för sommaren.

I de populäraste dofterna finns även doftljus. Jag är kär och stormgillade detta! Detta får bli mitt Fabulösa fredags inlägg i kväll ska jag och mina revykompisar till Piteå och se PiteRevyn det blir kul.... Så Kul att så många hakar på Trädgårdstorsdags temat i februari (se gårdagens inlägg)

P&K

9 kommentarer:

Anonym sa...

Åh!

Denna monter missade nog jag.

Känner att det nog blir annorlunda när man varit några gånger på mässan.

_Jag blir alldeles ha sjuk av alla mysiga produkter du visar, att de är ekologiska gör ju inte saken värre

Ha det så kul på revyn

Kram Lena

Brunkullan med Mosipperötter sa...

Ja det ser härligt ut! Älskar tvålar, fast jag vill ha dem som prydnad. Föredrar de flytande på handfatet;)
Krämerna ser ju ut som nått man vill äta:D

Susanne

Willewira sa...

Det ser jätteläckert ut! Nästan så man vill äta det... :)

Jag gillar verkligen den nya trenden med hela tvålar i olika dofter och "smaker"... Även om man mest använder flytande varianter.
Får nog köpa mig en fin tvålkopp och en tvål och börja njuta lite mer...

Ösnkar dig en trevlig helg!
Kram
Willewira

Jema Rose sa...

Jag dras alltid till sådana produkter, är helt galen i tvålar till exempel..!
: )

Trevlig helg!

KRAM, Jenny

<3

Nettan sa...

Å har faktiskt köpt några av de grejorna på Grandma´s i Gbg, men hade ingen aning om att masken skulle blandas med ola eller youghurt..jag har tagit vatten, så tack för tipset!! Förpackningarna ä helt underbara!
Kram Nettan

kustnära sa...

Wow, vilken härligt upptäckt du gjorde!
Jag är precis likadan när det gäller tvålar, dofter m.m. Vilket är det underbara företaget, var det danskt eller..? Blir så sugen att hitta någon som säljer det i närheten av mej. Annars brukar jag frossa i Lushtvålar när jag är i Stockholm.
Há nu en underbar helg och tack för inspiration du delar med dej.
Kram,kram

zinkbaljan sa...

Ser verkligen härligt ut!! Det ser snygg ut, visst!!!
Kraaam

Viveka i Bläckhornet sa...

Nää, nu blev det dreggelvarnig. hur får jag tag på dessa produkter som jag bara MÅSTE ha?

Kramar Viveka

sussie sa...

Hej vicken fin blogg ja kommer tillbaka hit..trevlig helg snowwhite-sussie.blogspot.com