söndag 11 januari 2009

Söndag med stök & Bak


Söndag och idag står förutom en stunds arbete på jobbet, även städ och bak på schemat. Påtal om städning! jag har funderat sedan förra vårinköpen på det här med snygga städ grejjer. Vi köpte in House doctors stålull och den har sålt bra... skulle du unna dej design städgrejs som vardags lyx? som de på bilden tex från isabellas?

bild isabella smiths
Sonen och maken har tidigt åkt iväg på innebandycup till stan och vår dotter och jag är hemma och grejjar och fejjar... Denna bloggerska är ju inte bara bloggerska hon är ju så inredningsgalen att hon ÅKER bort (på semester till huvudstaden och går på formex inredningmässan) då hennes son fyller ÅR.. jag är alltså en dålig mamma, men man gör ju det man kan, för att kompensera detta ;) vi ska i kväll ha ett lite firande i förskott (barnkalas blir det helgen efter det att mamman har återvänt...)
bild från martha
Våra barn fick var sin muffins form (dålig mamma igen! att ge kökssaker till barn i julklapp! men de blev FAKTISKT GLADA) så idag ska stora syster baka till lillebror ;)
Sedan av en HÄNDELSE fick min man en Gasolbrännare i Jul klapp (hallå han gillar faktiskt att laga mat så det var ingen klapp till mej själv)
Idén till den klappen fick jag då jag såg Leilas Jul program då hon gjorde glassbomb med hallonmaräng...

bild från Lejlas Jul program

Här hittar ni receptet. Dessa högtidsdagar i Jul har vi verkligen gjort den både till nyår och trettondagsafton... Nu vill sonen ha den då vi firar honom. Han gillar inte tårta (kan han verkligen vara min son????) Ett litet tips om du inte har en brännare köp färdiga maränger och du har en BUSsnabb ENKEL och killarimagengod dessert.

Nu förstår jag att för alla Er som avlagt ett bantar nyårslöfte så var detta inget höjdar blogg inlägg... men om jag tröstar Er med att jag har förra veckan helt sinnesförvirrat anmält mej och polarn till korpens pilates grupp -så kan ni ju trösta er med att jag kommer att se HELT malplacerad ut tillsammans med de andra snärtorna på korpengympan som startar 20jan.

Glöm inte att hjälpa mej med min fundering! dagens fråga! Unnar du dej snygga disk och städsaker?

Ha en toppen söndag

8 kommentarer:

MiaMaria sa...

Hej!

God forts...

VilkA smaskiga bilder du visar....
Ska faktiskt hålla mig borta från allt det goda ett tag tror jag...kroppen mår inte bra....för mycket sött före och efter jul...

Vad roligt att barnen fick muffinsformar i paket...då vet de ju att nu ska bakas något gott...
Tycker inte att du är en dålig mamma.....

HA´en skön söndag med stök och bak....

MiaMaria

vitstil sa...

tack för hjälpen,,,det lät bra slippa packa ner sånt,,,dan före dan såååååååååå nära nu.Kom förbi när du far på jobbet

Lallis - liv och leverne sa...

Så härliga vilder:) Ha en fin söndag.
Kram Lallis

Västbacken sa...

Tror inte att jag säljer nå många magasin men jag kan köpa ett av dig varje månad till mig själv :)
Lotta

Livet i byn sa...

Självklart "Give them to me..." genast!! Vet du hur mycket roligare det är att städa med snygga grejor? ;0)) Tycker helt klart det vore nåt att satsa på för en affär nära mig.

~Livet i byn

UTSIDAN sa...

Hej

hm... om jag unnar mig vackra ting i städväg? nej men jag borde! Jag ser det nu... städar gör man ganka stor del av den vakna tiden, alltifrån disk till redigare städning så varför inte göra det med vadkra ting?!

Vill också passa på att tala om att din blogg förgyller tillvaron och jag läser ALLA dina inlägg och hämtar en stordel inspiration härifrån!
Kram

Majas skafferi sa...

Hej! Självklart ska man unna sig lite lyxigare städsaker! I alla fall det som står framme och man ser varje dag.Då är fina förpackningar guld värt!En sak som jag efterlyser är snygga (och bra)
Tandkrämstuber.. Lycka till på Formex!

kustnära sa...

Vilken härlig bak/städdag ni verkar ha det, du och dottern. Själv har vi varit och uppvaktad mamsen som fyller år idag, imorgon fyller svågern och på tisdag barnens kusin. Sedan klämmer vi in sonen om en vecka också. Han gillar förresten inte heller tårta så ditt förslag lätt superbra, jag tar det på direkten. Há en fortsatt mysig söndag.