lördag 24 januari 2009

Fortsätter visa polarns härliga hem

Denna morgon borstade familjen tänderna tidigt, och vi har smitit söderut vi ska till västerbotten och kolla in en liten sockerhög som kanske ska få flytta hem till oss, imorgon blir det full rapppporrrrrt.
Nu tar vi en liten paus i veckans formexstarka inlägg... kommer mera till veckan (om ni vill) Idag fortsätter jag med del 3 av min foto orgie hos vitstil
Del 1 hittar du Här, och del 2 här.
Nu vill jag varna trendkänsliga besökare ... lite vit jul kvar på bilderna...Det var inte 20dagsknut när jag fotade så de vita stjärnorna hängde kvar... det har kommit så många formex inlägg emellan så jag hoppas ni överlever och kan njuta av "myset" i detta hem.

Egensnickrat skåp med hönsnät i dörren och z:a på nedre dörren, zink återkommande i alla rum likaså vita blockljus här framför en oval gammal spegel.

Bruka korg på golvet med inredningstidningar i. en del av en pardörr.. har man inte två kaan man använda en som ett snyggt stileben här med en naturbruten krans på. Vit stil har udda fönster (oftast vitmålade) och dörrar lite varstans utplacerade som stileben...

Bakom sittmöbeln i det tvådelade stora vardagsrummet har Vit stil målat den röda fondväggen vit. Varma korgar vitt och zink är det genomgående temat i "vardagsrummet".

Bakom en vitmålad spegeldörr hittar vi toan... samma tema där men där och i hallen finns även grönt som accentfärg.

Fler bilder i morgon... Njut av Lördagen jag ska granska makens leverans av ett blocketinköp igår, han är så lycklig när han får åka och hämta något jag har hittat på eller köpt .... imorgon söndag ska vi jobba på bion kl 19.00 ÄNTLIGEN får jag se filmen AUSTRALIA.... läääängtar. Det gör ju inte ONT att vila ögonen på huvudrollsinnehavaren i den filmen jag tror den är hel bra faktiskt. imorgon fler bilder från Vit stil.

5 kommentarer:

florin sa...

Vilken fin blogg du har!

Vet eg inte hur jag hamnade här men det var så roligt att inse att du jobbar för en butik man ofta besöker :-) Läser möbelrenovering på älvsby fhsk så det blir ju ett och annat besök på butikerna i nyn :-)

Lena Kristina sa...

Ja det är fortsatt mysiga bilder från det hemmet, jag har lagt till vit stil på mina favoriter :D

H_a det mysigt med familjen

Kram Lena

Livet i byn sa...

Hon har ett så fint hem, så kul att få se bilder.

Spännande att få se om det följer hem något vackert med er då...

~Livet i byn

Lockas lilla längtan sa...

Vilka härliga biler, de gjorde mig glad!!

Kram Veronica

sussi sa...

Tjena bruden hoppas det går bra med den lilla, vi kommer förbi och kikar nån dag. kram sussi