måndag 19 januari 2009

Formexmässan inspirerar

Hej på Er Nu får jag väl mixa lite i kommande blogg inlägg så det inte bara blir formex för hela slanten... Jag var ju så BESVIKEN i Torsdags då jag varit första dagen på mässan. Men för varje dag som gick kändes det bättre. Så här lade jag upp min semester Torsdag mässan, Fredag Bruka & Sias showrom lördag och söndag mässan igen.
Jag summerar nog helgens intryck så här Svart vitt grönska och färg (gogarv) heltäckande summering.

Flera utställare hade råspontat trä som bakgrund (oftast svart målad) för att lyfta fram det vita! Här ser vi Nordals monter

Mitt nummer ETT och bästa leverantör är Ib Laursen. De hade Otroligt mycket fint. (Jag tyckte att många leverantörer hade produkter som såg Massproducerade ut. Såg billigt och halvhjärtat ut... tex man försöker att få något att de nött ut men det ser bara konstgjort och "billigt ut" eller massproducerat förstår ni hur jag menar det ser fejkat ut istället för genuint och äkta... i mina ögon - Tex Miljögården ) Ib Laursen känns ordentligt stabilt och äkta ... Meeen allt ligger i betraktarens ögon och detta är min summering.

Vårmässa! vad är en vårmässa utan spirande grönska? här i härliga PB´s monter. Ett av mässans teman var grönska och "ner i myllan med händerna"

Färg!!! Spiras monter var fräsch och höll verkligen temat "Lekfullhet sagornas värld och revolt"
Måtto för många denna mässa (när vi pratade med andra inköpare var...) - Om de "Gamla leverantörerna inte har så mycket nytt att sälja så får man väl istället hitta nya Leverantörer....
Kommer mera (jag har bara för mycket att göra det är illa att vara borta rån jobbet då allt ligger på hög när man kommer hem.) Men himmel vad kul vi haft Helt klart klokt att åka iväg.

6 kommentarer:

Brunkullan med Mosipperötter sa...

Vill börja med att tacka för biljetterna:)
Jag, som upplevde mässan för första gången, tyckte det var toppen!

Min väninna som var med har varit där förr i egenskap av inköpare, och hon tyckte det var mindre folk än det var de gånger hon var där, för några år sen.

Hur som helst håller jag med! ÄÄÄÄÄÄlskade Ib Laursens monter!! Där gick jag länge och dregglade!

Hela dagen var underbar och huvudet är proppat med inspiration inför vår/sommar!

Många var det som trodde vi tillhörde ditt jobb..hihi...vi försökte förklara att vi var besökare..och tillslut vände vi på skylten;)

Benhinneinflammation har jag fått efter en heldag på mässan och en heldag på stan...men det är det värt minnsan:D
Tack så mycket igen!

Kram Susanne

pia sa...

Lyllo som fick gå på mässan...

kram

vitstil sa...

jag skratar än åt allt som vi var med om ,,,tack för en kul vecka

Västbacken sa...

Mässan var i sin helhet lite tom tyckte jag och en del verkade inte ha ansträngt sig så mycket för att inspirera oss men det fanns små guldkorn ändå ;)

Lotta

GårdsLyktan sa...

Håller helt med att IB har bra grejor och precis som du skrev att har de gamla leverantörerna lite med nyheter så får man hitta nya. Jag tror att jag beställde av tre nya leveantörer denna gång. Formex är bara så kul att gå på.......
Kramar Sabina

Nublus blogg sa...

Jag har också hittat nya leverantörer. De gamla verkar ha tappat stinget!

Enda montrarna med riktig trängsel var väl just Ib Laursen och Miljögården (och toaletterna då förstås!). :)