måndag 12 januari 2009

Oj vilken helg

Som Hjärtat säger (köpt på Ale kvarn) Enjoy Christmas, så ska jag nu NJUTA av den stundande semestern ;) idag har jag massor att göra på jobbet men vad gör det när man får vara ledig resten av veckan Igår blev det inte riktigt som vi tänkt oss det blev MERA jobb än städ och bak men lite hann vi "enjoy" hjärtat får hänga till 20knut sedan vet jag inte hur jag ska göra med det stora hjärtat som jag hängt en stor zinkängel i ska det få hänga vår vintern ut det är väl eg ingen jul sak? (köpt på fröken april)
Vi har nu testat morots muffins mixen som vi säljer på jobbet likaså chokat chip muffin mixen.. fyra bokstäver: M U M S
Sedan har jag hittat min kamerasladd... *glad slarv maja*
Min "semester" blir att åka ned till huvudstaden och att besöka Sia´s & Bruka´s showroom i frihamnen & formexmässan tor-söndag
med mej har jag två likasinnande: Lena "cafeRävasten" & bloggerska Vit stil
Igår var jag förbi "vitstil" i hennes nya lägenhet. Nu hyr hon hos oss, i ett av våra i min smak mysigaste hyreshus, ett gamalt trähus i hjärtat av byn
Här kommer del ett av hemma hos "vit stil"
Innanför den ockragula dubbeldörren möts vi av en pärlgrådubbeldörr med krans på och griffeltavelhjärta med ett efternam. innanför den dörren möter en oklädd gran i zinkhink oss lyktor och känslan av att vara välkommen infinner sig direkt.

Fortsätter upp i trappen på en hylla värmer ljusen och gamla bruksföremål. när vi når vitstils dörr ser vi in på "punchverandan" genom ett fönster i trappen.

Väl inne i hallen har vi till vänster dubbla dubbeldörrar till punchverandan. mellan dörrarna har "vitstil" hängt ikeas stjärn ljus gardin.

Till höger går den gråa trappen upp till sovrummet och här i hallen sitter pärlans väggord. Detta väggord gjorde att jag lärde känna vit stil för ganska precis ett år sedan då jag sålde väggordet frågade jag om jag fick göra ett blogg reportage (det gamla kan du kika på HÄR & Här) Tänk nu ska hon följa med till stockholm... allt tack vare gemensamma intressen inredning.

Härlig varm korghörna i hallen (tror ni att hon kommer att trivas på bruka på onsdag???)

I köket har vit stil egen snickrade fönsterluckor som står på fönsterbrädan. På skänken har vit stil köpt vår schablon som vi säljer på jobbet från Jean d árc living. Cuisine (kök) fler bilder i morgon

Till ER som deltog i lördagens utlottning av Formexbiljetter Maila mej ER mailadress så jag kan meddela vinnarna maila mej på handplockat@hotmail.com
Kramen

4 kommentarer:

Weißer Vintagezauber sa...

Hallo,very very nice photos.LG,from Germany,Elke.

Betongänglar sa...

Hejsan!
Vilka härligt fina foton - Bilder...;-)
Kramar/Annelie

Anonym sa...

Guuud vad mysigt hon har. Hennes sida måste jag verkligen gå in på.

Kram Lena

husvidhavet sa...

Mys för hela slanten....
Hoppas du får en trevlig välbehövlig semestertripp till storstan´ ha kameran i högsta hugg för oss som snällt får stanna hemma, jag hade chans att åka men jag jobbar så det får väl bli nästa gång.
Ha det bäst.
Kram Marith