fredag 22 maj 2009

Inredningstankar!!!

Nöjd med gårdagens resultat! Vi fick undan flera "måsten", en buske och en gulstav fick sina rötter på ny plats på tomten - och sommarplaggen fick sig en genomgång! Det provades och ratades och tvättades... ikväll ska vi packa färdig inför nästa veckas sommarsemesterns start!
Just nu trängs inredningstankar undan i morgon tar vi tåget mot Huvudstaden och vi får en minisemester i helgen - det känns bra! Efter helgens minisemester åker vi senare under nästa vecka - på Sommar semester.


Och vi vill göra undan massor redan nu så inte det är massor ogjort till veckan.
Sonen spelar Hockey och då är man som hockeyförälder ålaggd att ställa upp på vårmässan - så någon timme innan tåget går i morgon ska vi stå och jobba på Älvsbymässan =) Det innebär att det mesta måste bli klart idag!

Vi ska mys äta med svärmor & svärfar innan tåget går i morgon de sköter våra djur och gräsmattan när vi är borta.

bilder idag från Home & Cottage
Idag ska jag jobba undan på jobbet och sedan parkera mej framför sy maskinen på lunchen. Jag har "beställt" en LÅNG dag idag så att hinner undan det mesta.

Alltså låååångfredag idag!!!

6 kommentarer:

Livet i byn sa...

Va? Kan man beställa långa dagar ;0)

~Livet i byn

Pysselpalatset sa...

Det var en god ide´ var beställer man de långa dagarna????? Vill bara önska dig och de dina en god semester.. Jeanette

Beas barnslikheter sa...

Vilka underbara bilder!

Här skulle jag också behöva en lång sy-dag, men det blir nog till att fara iväg och kika i loppisar istället tillsammans med barnen!
:-)

Ha en underbar fredag!

Kram Bea

Huset vid ån sa...

Åh, vad härligt det lät med en långdag...det skulle behövas! Härliga bilder du bjuder på...Ha en riktigt trevlig helg! Kram Therese

home by lina sa...

Åh,vad härligt med sommarsemester, det är ni verkligen värda efter allt jobb och slit! Ha det sååå gott på semestern! Kram Lina

Anonym sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色