söndag 10 maj 2009

Suck vad trevligt med Loppis

Hur kul som helst med stora loppisen. Jag gjorde faktiskt flera "varm i hjärtat" fynd,
jag har Kameran på jobbet och största fyndet i bilen Ännu
så jag kan inte visa Idag - men till veckan lovar jag.
Det krävs bara en OM MÖBLERING hemma först... och ev måste nåt UT. Jag köpte en liten Shabby vitmålad skänk/skåp med öppningsbart lock och under locket var det en nedsänkt Zink klädd låda! toppen att ha blommor i.....
Jag blev helt knäckt trött i huvudet efter loppisen av att glammm och surr i den stora hallen - men jag hade lovat dottern en stadstur... och han hade tålmodigt hjälpt till att bära (hon gjorde några loppis fynd hon med MAMMA UPP I DAGEN ;) )
då vi gick ut ur butiken Indiska så satt E.M.D utanför där och signerade skivor... Tror ni dagen blev succé när Dottern blev fotad med ERIK och fick allas autografer på den nyinköpta skivan! Sedan som grädde på moset avfyrar Danny - Men vilka vackra ögon du har!
(jag som log för mej själv när den nyblivna tonåringen i bilen på väg till Loppisen .... Mycket omsorgsfullt fördelade Mascahran på de livsfarligt låååånga ögonfransarna - Men hon fick Verkligen lön för mödan!!!) OCH en tonårs idol kan ju inte ha fel... Hon HAR Härligt stora blå Ögon ...MAMMA MALLIG JOOHOO!..
Fiffigt sätt att göra en sitt yta på eller hur! bilder ovan från Car Möbel

Nu tror ni jag har blivit GALEN bara för att jag har tappat nåt kilo... Jag Köpte nämligen en "visa låren klänning" till (se gårdagens inlägg) Jag gillar inte att visa överarmarna alls MEN TILL MITT FÖRSVAR får jag väl förklara att vi faktiskt ska på semester till TROPISK VÄRME snart och när jag provade denna underbara sak i viskos så kunde jag bara inte låta bli
Igår besökte jag butiken (säljer även på postorder) RABALDER!
min kompis Lena (Café Rävasten) tokhandlar där och skryter SÅÅÅkvallan. Nu har jag köpt mitt första plagg den svart klänningen ovan, Kragen gjorde den lite tuff bus snygg!

Om lott gör gott för figuren=) ( Rund är ju åxå en figur)
Dagens tips får bli detta
Nu blir det prom med fameljuspåret innan söndagsfrukosten, Sedan ska vi på äventyrsbad måste simma av mej lite.... Vi ska även förbi och låna hem en kaninhane + leverera sista kaninungen. Njut av söndagen

5 kommentarer:

vitstil sa...

vilken komplimang till dotra,,,KUL,,mysigt att va på loppis och förstår du "behövde" skåpen =). kul att soffan kom till sin rätt.väntar med spänning på ........kram

Trottinglady - Cajsas Rum sa...

Rabalderkläder köpte jag i Malmö för massor med år sedan innan det fanns ngn annanstans och det är som Lena säger en BRA kvalla. Pure cotton från bästa ställe.
Ja du, "pojkarna" vet var de presumtiva kunderna finns..... Kul!
Hälsningar
Carin

Livet i byn sa...

Så himla roligt för dottern, och mamman :0)

Tycker du verkar ha hur mycket energi som helst, min lyser allvarligt med sin frånvaro. Jag är glad om jag tar mig ut i stallet tills hovslagaren kommer vid 15.00 tiden.

~Livet i byn

Våglyckan sa...

Tack för fina bilder och underhållande text!
kram från mig
/maria

LantlivsAnette sa...

Ohhh vilken snygg klänning...
Du, skåpet jag har köpt , det köpte jag av en kille i älvsbyn ..!!!Tog hem det med bussgods...skåpet ska inte stå i köket...du får se sen..
Kraam Anette