fredag 8 maj 2009

Morr

Denna fredagen hade kunnat börja bättre rusade ned i källaren och skulle hämta tvätt innan jobbet och då visar det sig att frysboxen inte fungerar... men det var kyla kvar så maten var inte förstörd men halv tinad !!! det blir nog att grilla ikväll!!! har lite ångest ska börja trappa upp och äta mat men jag vill nästan inte, men eftersom vi ska till Umeå nästa vecka så måste jag.
Sedan har jag Diskuterat Med byggkontoret ang vårt sökta Bygglov på jobbet- (suck hur ska det gå när jag måste prata med samma människa ang bygglovet hemma!!!! )
Jag brukar faktiskt vara positiv men i denna ordväxling så hamnade jag inte riktigt i de positiva hjulspåren... Må resten av dagen bli bättre!!!

Mild bild från Country Home får bli mitt balsam mitt i lunchen. Jag gillade verkligen dörrarna på detta skåpet. Jag fick min loppisplats på Arcus såld - men jag ska följa och hjälpa en kompis så i morgon blir det Luleå och kanske några Loppis fynd (Jag tror det är Norrlands största Loppis) Jag vet att Rödakors kretsen här i byn fick massor från fjolårets Loppis

Bilder från Country Home
Våren lyser i dag helt plötsligt med sin frånvaro! men vi får väl njuta av vår i kupa då i stället. Igår firade vi en av mina närmsta vänner Det är ju för hemskt att man knappt hinner ses eller höras, tur att man har spikade födelsedagsdatum i alla fall.Nu sk jag hämta en vårklänning från Bon A Parte och sedan blir det jobb med projektet ( säkert hela helgen)

Nej men hörninini nu ringde DHL och de ska just leverera MUNKHOLM Nu kan det bara bli en toppen fredag! SOM JAG HAR VÄNTAT på dessa miljö "tänkiga" produkterna. Ikväll ska de Saltskrubbas DET KAN JAG LOVA!!!

P&K

4 kommentarer:

Pysselpalatset sa...

Verkligen ingen bra start... håller tummarna att resten blir desto ljusare... kramen Jeanette

husvidhavet sa...

Hoppas din dag blev bättre och ha en skön helg!
Kram Marith

Livet i byn sa...

Nu lyser ju solen och då hoppas jag det blir en bättre eftermiddag för dig. Jag har precis packat upp från Bagaren och Kocken. Oh så fint!!

Jag väntar med att inhandla radion tills den kommer i en butik när mig... :0)

~Livet i byn

Smycken och Smulor sa...

Du gör en fantastiskt fin blogg tycker jag! Gillar verkligen blandningen av bilder och dina texter!
Marie-Louise