lördag 23 maj 2009

Packa pappas kappsäck!

Nu börjar det kännas... idag åker necessärerna ned i väskorna vi packar idag
bild car möbel
Jag hoppades att jag skulle hinna jobba undan i går kväll men men men jag måste ned på jobbet några timmar idag... Jag är "klass mamma" för sonens klass och vi ordnade bla fröknarnas examenspresenter... sedan skulle kaninburarna flyttas till nybyggda (för dagen faktiskt) "planket" vi hade tänkt hinna måla det men nu är jag glad att vi hann upp med det över huvud taget ... sedan var det massor annat som skulle fixas med igår kväll när jag kom hem från jobbet halv tio - så jag hann inte allt jag skulle. Så det blir någon timme idag med. bild keth scott norton
Vår dotter var febrig i går kväll, jag hoppas verkligen att hon inte blir sjuk nu.... Packat DET har hon, jag bara ler när jag ser allt hon egentligen vill ha med sig MEN sedan lägger hon band på sig... hon VET att hon vill handla och så måste det ju rymmas i väskorna hem åxå.
bild car möbel
idag ska vi plocka ihop efter gårdagens bygge av planket vi hann inte bygga "tornen" men jag hoppas det blir några sommar dagar efter vår semester åxå... vi ska rusta oss färdig,t jobba på Älvsbymässan och bara inse att det snart vankas SEMESTER.
Idag bloggar jag om det Coola Shop armbandet på butiksbloggen
Det armbandet står på min önske lista inför Morsdag ;)
kramen

5 kommentarer:

LantlivsAnette sa...

Halloj där !!
Ha det nu så himla bra på semestern, hoppas att du hinner springa lite på våra special butiker..hii..hii..
Koppla av och mys med familjen..
Ha det gott
Kraam Anette

Livet i byn sa...

Ha det bäst nu så hörs vi när du kommer hem. Jag ska sköta mina uppgifter duktigt ;0)

~Livet i byn

Livet i byn sa...

Häftigt, kan man schemlägga på blogspot.com? Låter ju inte helt fel, men jag ska försöka fixa några inlägg jag med. Kan man se när dina kommer in?

Lyllos dig om stranden, jag avundas dig upplevelserna :0) Jag hör av mig om jag kommer på nåt som jag absolut behöver, fniss!!

~Livet i byn

Åsa sa...

Tack gulliga du för kommentaren på min blogg, ååååååå vad jag längtar tills du öppnar Butiken, då kommer jag ! skulle vilja köpa armbandet du visar går det att köpa nu ???
Ha det gott på semestern.
Kram på dig.
Åsa

Huset vid ån sa...

Ha en riktigt skön o trevlig semester! Kram Therese