fredag 15 oktober 2010

Provhängt i köket !

Vi fick en laddning från vår gardinleverantör i går
så nu är julgardinerna märkta!!! jag monterade och provhängde två rullhissgardiner i vårt kök.

Jag gillar dessa som är vändbara så man kan ha Prickigt utåt eller som på den grå, rutit utåt och då är det andra mönstret synligt på upprullningen!
Sedan gjorde jag DET FATALA misstaget att FRÅGA vilken familjen föredrar! nu lutar det nog åt den röda (över jul trots att den inte är en Jul gardin) men alla tycker olika.

Mitt "vanliga arbete" (butikerna är åxå mitt arbetet men) mitt 7-16 jobb är på två fastighetsbolag där jag sköter daglig kontakt med våra hyresgäster privatpersoner och företag. Jag stormtrivs och ser butiksjobben som "grädde på moset jobb" eller ska jag säga tidig morgon och sen natts arbete kanske !!!! ).

Här kommer dagens lunch funderingar! Just nu händer det en hel del i vår kommun och vi jobbar med vidareutveckling av våra fastigheter. Idag öppnar det b la en Ny butik Floristen
Önskar tjejerna varmt lycka till idag (ska försöka klösa loss lite tid så att jag får se hur fint de har gjort med ombyggnad och allt! är så nyfiken) känns som om det gått undan, det var nyss jag satt och jobbade med bygglov ansökningar och kontraktsförslag!
Så nu har vi Två blomsterhandlare här i byn. Vi har sedan tidigare fina Blommor & Ting den drivs av en annan driftig kvinna! två butiker med olika inriktningar - det som slår mej är att vi verkligen har ett starkt kvinnligt företagande i den här kommunen.
GIRL POWER! helt enkelt (trots att det inte ÄR Helt enkelt! ;) massor med jobb) Jag deltar i ett projekt "kvinnligt nätverkande" hel nyttigt att få utbyta erfarenheter och tips!
Nu är lunchen vid skrivbordet slut och strax dax för styrelsemöte!
Maken och sonen kliver i kväll på tåget mot Enköping och bugg tävlingshelgens äventyr... Tänk jag saknar dem REDAN och de har inte åkt ännu!

1 kommentar:

Ingrid sa...

Båda är superfina, den röda är ju lovely nu mot julen och den andra kan man ju ha året om även till jul. Så svårt :0)

~Ingrid