onsdag 9 november 2011

Om jag bara vetat

Snart har vi vinter men alla mina planer denna veckostart kom av sig ...
bild från vår leverantör Affari
När jag sände måndagens blogginlägg så ringde min telefon.
 Det var min man han var på väg till sonens skola vår son hade trillat!

Nya skolbänkar Yippiiiii. De gamla bars ut och på rasten hade några av killarna ställt sig på de gamla bänkarna, rasten var nästan slut och sonen är längst i klassen så han skulle kolla in något på taket som alla killarna var nyfikna på! och vips välte skolbänken och sonen landade på ansiktet...

När jag anlände på vårdcentralen satt de i väntrummet överläppen hängde över underläppen och hans näsa var mer än dubbelt så stor...

Igår blev det hemfärd från Sunderbyn (norra Europas modernaste sjukhus) med en tillbaka bruten näsa och har vi TUR på fredag när svullnaden lagt sig så behöver han inte operera den utan den får läka där den är korrigerad nu !

Denna moderkaka var SÅ imponerad av sonen igår, när vi kom ut i väntrummet efter läkarens och överläkarens "behandling" så trillade det inte bara en tår på pojken utan även på mamman!

Denna gång hade vi tur det hade kunnat gå åt "pipsvängen" och idag är jag bara trött (tror man blir det när man börjar slappna av lite) imorgon, om natten blir bra blir det tillbakagång till skolan. 

Sköna barn Vad duktig du har varit !

2 kommentarer:

SIMONA sa...

HI...WONDERFUL PHOTOS...really
kisses
simona

Johanna Stålros sa...

Oj så fort en olycka är framme- så glad för er skull att det gick bra! Kram Johanna