måndag 1 juni 2009

1 juni

Himmel vad tiden går fort nyss var det jul med allt vad det innebär! och vips står sommarn inför dörren.... Nu har vi "landat" För mej tar det många dagar innan jag varvat ned... inte förrän sista veckan brukar jag bli så där!!! riktigt avslappnad... men om vi säger som så ! Jag jobbar på det!
Med paa hitresan var en gamal resebyraa kollega fraan mitt gamla jobb \Carina som jag jobbat med paa ortens resebyraa aakte med vaart plan ned till Thailand hon skulle paa en studieresa med Fritidsresor... (man faar besoeka landet och kolla in hotell saa man kan saelja in det baettre)i dag har hon gjort sin arbetsvecka haer nere och reser hem, men vi har faktiskt tvaa veckor kvar kaenns helt okej faktiskt... denna morgon hade vi staellt klockan tidigt nu baer det stax av paa en djungelsafari barnen aer spaenda och vi aater kommer i morgon med rapport... nu ska vi rida elefant och bada i vattenfall i morgon efter en natt i djungeln blir det en tur i kanot.
Hoppas ni åxå har det bra

4 kommentarer:

Myownhome sa...

Åh det låter som att ni är på en spännande och härlig resa. :)

Fin bild också!

ha det bra
/Johanna

EN INREDOHOLIC sa...

Vad härligt det låter!! Och JA , jag måste säga att jag gillar så din layout. Snyggt! Kram Jannice

Våglyckan sa...

Åh vad mkt roligt ni är med om! Kul att få ta del lite av det :-)
Ha det så bra
kram från mig
/maria

Anonym sa...

情趣用品,情趣,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風