måndag 29 juni 2009

Överhettad & Åska!!!!

Jag hade lovat detta knas inlägg redan igår... men vi har haft en låååång het helg som resulterade i åska natten mot söndag så när maken lurvade ur sängen mitt i natten och drog ur alla kontakterna medans åskan dundrade... så var det för sent i ett fall.... vår bärbara dator fungerade inte i går morse, när jag skulle bjuda på dessa galna bilder mitt i sommaren!!!!
Sent i går kväll så visade det sig att det endast var vägg kontakten och inte datorn som drabbats av åska men det märkte vi inte förrän sent i går kväll (TUR att inte Datorn åxå blev rökt!!!)
så Gulp Förlåt mej (Jag är alltså överhettad efter helgens värmebölja - vi skyller på Det eller HUR!!!)
V A R N I N G!! Utfärdas härmed
För känsliga bloggbesökare som inte tål JUL BILDER
Redan i slutet på Juni Månad (sluta läs dagens inlägg NU!!!)

När jag nu flera gånger bläddrat igenom denna katalog (online) så inser jag att en stor av basinköpen hamnar här!!!) Tomte luvan till vänster kommer jag lovar.
Likaså änglavingarna i plåt som kan hängas på vaser och diverse platser här på en ljuslykta... Det kommer liknande som du kan trycka in i själva ljuset med... Från och med Onsdag den 1 juli kan jag lägga grundorder och jag kommer nog att göra det! om jag får ok från mina chefer. Jag är rädd & tror att mycket kommer att ta slut här fort!!!

Rå linne duk med Jul tex Den här Vill jag ha på vårt salsbord redan i November!!!!
Flera modeller av (i min smak) Snygga klockor! Lovar att visa fler i veckan!!!

Leverantören har denna höst 4 inriktningar (stilar) men i alla syns olika nyanser av dovt blått & Grått.... Mera om detta senare i veckan.

Denna förmiddag jobbar jag på mitt vanliga jobb! och efter 12.00 och till 17.30 blir det nya Butiken Handplockat för min del ( nätt liten arbetsdag på 11 timmar) KUL!!!
Hoppas det anländer fler varor så jag håller mej vaken - vi har en lång helg bakom oss 30grader och fotbollscup hela helgen.

Har din helg åxå varit bra?

8 kommentarer:

LantlivsAnette sa...

Wiiieeee, jag älskar Julen, så detta var ett fint inlägg för mig !!
Gud sååå roligt att du kommer på Lördag !! Jag ska fixa nu varje dag med loppisen, vill att det ska bli fint och inbjudande !!
Ha det gott
Kraam Anette

Anonym sa...

Hahah just nu känns det vääääldigt långt borta tills julen är här.....men vi vet att det går så fort och vilka fina saker du visar det är faktiskt så attman blir lite sugen

kram Pernilla

Livet i byn sa...

Åh så mycket fint, änglavingarna måste vi bara ta in!!

Jag var in med front-nyckeln nu på morgonen. Så du inte tror den legat framma hela helgen. Visste inte om du hade flera.

Jobba lugnt, hoppas det dyker upp varor :0)

~Livet i byn

Wannebebondjantan sa...

Mmmmmycket snygt med blått och grått....

Huset vid ån sa...

Ja, God Jul på dig i värmen....Nej jag bara skojade! Jättefina o mysiga saker iallafall fast det känns långt borta. Jag kommer ihåg när jag själv drev min lilla butik,då man skulle åka på Formex i Augusti o beställa inför julen. Man får ju alltid vara steget före...Så ibland är det ju inte konstigt att man "tröttnar lite" på julsakerna....Må så gott! Soliga Kramar Therese

Livet i byn sa...

Nä men skojar du!! Jag kommer att flyga till jobbet i morgon ;0) Åh vilka färger finns kvar av Roberts radio? Suck...

~Livet i byn

husvidhavet sa...

Ojoj så roliga saker...
Man börjar näst intill nynna
-tipp,tapp,tipp,tapp se då krypa ...
Nä skärpning det är några veckor dit som tur är!
Ha det gott i sommarvärmen!
Kram Marith

Anonym sa...

hi, how are you? synthroid online [url=http://dotnet.org.za/members/cheap-synthroid-online.aspx]cheap synthroid[/url] http://dotnet.org.za/members/cheap-synthroid-online.aspx online