tisdag 16 september 2008

Sia och nya leverantörer

Ja man kan faktiskt bli gaaalen för mindre ... Småkär och pirrig i köpfingrarna... Jag gillar verkligen Kallholmens möbler, jag har bloggat om dem flera gånger..


Nu måste jag erkänna... igår kontaktade jag dem för att få se på priserna.. vi har ju faktiskt utrymme nu när det blir en "Tomte boda " i år igen. Fick snabbt svar på mailen och vi bor faktiskt så nära att vi kan hämta möblerna själva... jag vill jag vill jag vill. Ska summera ihop höst och vinter inköpen för huset och tomtebodan så vi får väl se... om det dyker upp några ljuvligt vita möbler i en butik i norrbotten =)
Fler bilder från sias showroom i frihamnen.
Vita & röda Jul dukningar
Jag tror de hade Tre eller fyra vita dukade bord.
Himmel!! igår jobbade jag över lite ... vips fick vi en sen leverans! jag såg att det var vår första leverans från Yankee Candle... Jag nästan drog kartongerna ur famnen på den unga leverans killen .. vips var de upp packade. En NYHET hos oss.Posted by Picasa
Men Himmel vad de är underbara... men dyra! Vi ligger på minimum pris och min man suckade i alla fall när jag kom hem med min absoluta favorit för dagen! en ny doft som heter Blueberry scone *suck* den är underbar likaså vanilj/ lime. Klicka på bilderna i mina blogg inlägg, så ser ni dem i större format. Avslutar där jag började idagens inlägg med Kallholmens talldrikshylla i tidningen Lantliv 2008.

12 kommentarer:

vitstil sa...

sååååååå j-a snyggt,,hör av mig på ef idag,,ska på f-k,,kramen

Leva som jag sa...

Kallholmens möbler är verkligen toksnygga!!
Ha en fin tisdag
kramar M

Nublus blogg sa...

Lyckan är vita möbler - särskilt färdigmålade! ;) Kallholmen har mycket fint!

Jag älskar också YC men de är dyra och inköpsvillkoren är inte heller att leka med! :o

Lycka till med Tomtebodan!

*kram*

Nublus blogg sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Skatan sa...

Kallholmen ja...de är så enkla, så rena och så oerhört vackra! Jag går och fingrar på en liten hylla som finns här i stan. Jag får dock mest bara fingra och drömma om den...

Önskar en skön dag.

Kram,

Anna

T H E R R E fotoblogg sa...

Vad skoj!
Jag bor ju i Norrbotten så det hade varit kul! :)
Hade gärna sett mer av er butik i bloggen! :)

LantlivsAnette sa...

Ojj vad fint !
Vad många leverantörer ni har...och en tomteboda, vad mysigt..
Du,syrran vill ha väggord,kan hon beställa det av dig ?
Hon har kollat på my first rooms hemsida...men hittade inte riktigt det hon ville ha , men man kan väl hitta på ett eget eller ?och ta nåt typsnitt som dom har..
Syrran kan ju ringa till dig...
Kram Anette

Villa Hemmet sa...

Ser jättefint ut, synd att man inte har plats för fler möbler :D

Cotton clean har varit min favvis, man kanske skulle våga sig på ngn annan....

- Jenny

kustnära sa...

Nu har du verkligen slagit till och gjort oss gröna av avund! Vilka otroligt snygga möbler man vill ju bara byta ut det man ha och köpa nytt.
Sedan tror jag man borde trolla fram doftmöjlighet på datorn, helst när du beskriver de nya dofterna blir man ju så nyfiken och bara måste till närmsta återförsäljare och hoppas dom finns där. För min del blir det Himlen runt hörnet, kolla in på deras hemsida- jättefin butik i min närmsta stad.

Ljuva ro sa...

Alltid lika inspirerande att titta in hos dig! Vilka möbler!!!

Gnistrande snö sa...

Så fina möbler, måste ta mig en närmare titt på Kallholmen :-)
Kram Katarina

Brunkullan med Mosipperötter sa...

Jo kallholmen har så mycket fiiiiiint. Vi har en liten butik här som saluför deras möbler. Jag vill ha allt, men har lite för liten plånbok tyvärr...

Men vem vet. En vacker dag kanske jag kan njuta av mat vid ett vackert matbord från Kallholmen..*drömmer mig bort och suckar hänfört*...:)

Susanne