måndag 29 september 2008

Åh allt luktar så gott

Jag kan INTE lukta mej mätt på Blueberry scones från Yanlee candles, vill man prova sig fram doft mässigt kan man köpa ett värmeljus 8:- många prova på är redan slut men det kommer flera.

Ny skål i emaljerat med SPA tema Blir kalassnyggt som vännina present när vi får hem parfymen badsalten & handukarna.... Handkrämen och tvålarna är redan i butiken.

Soffan är såld och ska till Göteborg =) Kuddarna kommer från PB Home och Mairo

Nytt på glasbutiken ljus stakar från SIA lyktor från On interiör
I bakgrunden syns ett gult trähus Där Huserar Tomtebodan från och med andra helgen i november (hoppas vi) igår söndag körde Jag & maken saker dit.. Bla en porslinsho från ikea dotterns svarta järnsäng mm. (*Stackars Barn! mamma inreder butik och barnet blir utan sänggavlar i två månader...) Idag på Lunchen började jag med Tomtebodans Egna Blogg där man kan handla i väntan på att vi ev ska öppna web butik.

Ny lite kristallkrona i lite modernare snitt ...

Helgen hade två planderade 40års partaj för min del blev det bara ett.. Kul i alla fall. Hade lite ångest! i lördags var vårt Bröllopsfoto i en lokaltidning kul då man är glad och minns dagen så innerligt, men ångestladdat att vara med i tidningen =)

Nu ska här beställas tapeter till Tomtebodan TjohoooPosted by Picasa

lördag 27 september 2008

Home Sweet Home

Fler Bilder från Jobbet idag
Ny skylt "Home Seweet Home" Kan tänkas att den ska få flytta hem till oss. Ett bra uttryck!
Jag kan faktiskt summera gårdagen med de orden. Vi skulle fira en av våra goa vänner som fyllde 40år igår kidnappning och go´mat på resturang. Men jag klappade ihop & kunde inte åka jag var helt slut. Ibland tar tröttheten ut sin rätt. Känner att det var rätt beslut även om jag kännde mej hel usel igår. Måste lyssna på kroppen!
Nya Lycktan i mkt annorlunda färg * suck * helsnygg måste ses live *vill haaaaaa*
Ny leverantör hos oss Kate W fatet med hög kant och rosor i botten ser ut att vara 100 år gammalt

Nya Vita och metallgrå hjärtan, Kate W har en serie hudvård tvål & parfym... Tvålarna (kommer fler sorter)& Handkrämen kom igår kväll jag gjorde prov burkar. Jag smorde in mej innan jag gick hem med en sort, och hela kvällen kom jag på mej själv att jag hela tiden sniffande på händerna den är helt ljuvlig (men dyr 79:-) Jag åkte ned på jobbet tidigt idag och nu provade jag en annan. Suck! jag blir gaaalen helt underbar den med.
Lönen kommer att gå tillbaka till företaget jag kommer att köpa upp hela lagret av handkräm själv....
Posted by PicasaVita kronor i olika storlekar på fat, med kant och små fötter. De har en "nött yta". Hjärtat från Sia ser frostigt och daggigt ut.
Nu kommer kollegorna och ska börja sin arbetsdag.. jag ska åka hem och göra höst på gården. Sedan ska jag åka förbi mamma med ett ljus - hon skulle ha älskat den nya handkrämen =)

fredag 26 september 2008

Mera Nytt

Åh jag hade tänkt visa så mycket nytt meen kameran hade tömt sitt batteri.. Morr så det blir en fortsättning på gårdagens bilder...
Madonnan hemma igen... Har flyttat till norrland från danmark likaså Tavlan..
Yankee Candles i nya grå plåtslåpet =) måååste kompletera flera ljus är redan slut votivljusen och värmeljusen med genomskinlig kopp säger bara slurp...
Hurra strumporna kom i går nu har vi även svart... men handen på hjärtat så synns inte monogrammet så bra... De är helt underbara och kostar 185:- går att posta i vanligt kuvert ;) jag känner mej som värsta pinglan i mina =) tänk det trodde jag inte man kunde göra i STÖDSTRUMPOR är det Tantvarning på mej? de e så snygga till både lågskor och när de sticker upp ur stöveln =)
Ny vägg decor i svart ranka som slingrar sig (kommer fler tog slut igår) ny tapet !
Posted by Picasa Morr surmular över att det är slut batteri i kameran ....här syns i alla fall prickarna och *-orna och väsk husen som finns i två storlekar 135:- & 159:-
Ha nu en toppen fredag häääär ska det packas upp varor. (i en alldeles för kort grå klänning idag... försöker kompensera det där med tantvarning)
*Tjingeling*

torsdag 25 september 2008

Bilder från jobbet =)

Ikväll har vi kvällsöppet till 20.00 Med "Må Bra Tema".
Tack och lov kom de snygga annonserade stödstrumporna idag så nu tar de förhoppningsvis slut lika fort =)
Lite omgjort på jobbet
Ny tapet & Nya varor
Denna nya "snurrande" vita träförvaring packade jag upp i morse vi har fått många nyheter från Scrap House och Quick Cutz.

Handla Quick Kutz för 400:- och du får en Pepparkaka, Sandslott eller Pussel Diez.

Packat upp prickigt idag från PoP, visar mer i morgon. Denna Themugg med kanna på "the for one" kostar 99:- fiffig det är ju ofta det bara är en som vill ha the och resten kaffe=)
Posted by PicasaNya Latte muggarna är stora kostar 49:-
Nu är min mycket sena korta Lunch slut.

onsdag 24 september 2008

Höst & Lycka

Nu är det verkligen Höst denna helg ska allt utomhus bäras in till vintervila
Meeen igår kväll under jobbarlampa så la min man sista fixar handen på trädäcket (lite smågrejs kvar bara) Jag Måste låna mej en kamera sladd så ni får se.... (vi har fått hem så mkt snyggt på jobbet som jag åxå vill visa)

Denna coola "grillvantspåse" kommer hem till butiken.

Posted by Picasa likaså den lilla vita krit tavlan... Idag ska jag på Hemlig spanar runda jag kallar det inspirations dag i agent 007´s anda =)
och i kväll blir det Mamma Mia kl 19.00 för fjärde gången (jobbar på Bion)
Jag har så mycket på "g" som jag inte kan avslöja men det bara bubblar och vill ut =)
Ha en toppen Onsdag imorgon har vi kvällsöppet till 20.00 med må bra tema Hur kul som helst

måndag 22 september 2008

Sista kompleteringen ?

Har just kompleterat på ordern från bloomingwille, är det den sista iår ? betvivlar det faktiskt. den svarta hyllan kommer i svart & vitt.

Halvmånebordet är redan upp packat =)

Nu när vi ska ha Tomtebodan så rymmer vi fler möbler ! Detta svart bord med fin kant och låda kommer hem och lika så hylla ovanför.. + samma hylla fast i 60sm bredd... Tror du att jag längtar tills vi får öppna portarna till tomtebodan?

Posted by Picasa Ljushållarna är på väg och hjärtanen är redan här.
Himmel vilken helg - Jag är helt S L U T
först Revykickoff och sedan fira jobbarkompis igår med go mat (Tack Lena m familj på Cafe Rävasten) och sen Mamma Mia IGEN hel härligt
På onsdag är det extra bio med mamma mia så då jobbar jag igen och ser den för 4:e gången =)
Kram på Er EVERYHOPA

söndag 21 september 2008

Mini söndags inlägg

Idag har vi på morgonen monterat i hop ett golvskåp till badrummet från ikea, jag har rensat bland halvtomma burkar och flaskor i badrummet ... lycka när man får mera plats =)
På Formex är det många som säljer sina handtillverkade alster och egendesignade produkter... massor med "svensk hemslöjd" andas en del av C-hallen av.

klicka på bilderna så ser ni dem i större format (men då syns åxå den trista skärpan... Om det blir Webförsäljning från vår butik här framöver så måste vi ha en bra kamera =)
Posted by PicasaFint att skylta med granris.. här Nittsjö keramik från Rättvik.
Nu väntar Middag med Jobbarkompisarna på Cafe Rä'vasten och sedan bio kl 19.00 Mamma Mia vilken dag

lördag 20 september 2008

Bbbruka...r faktiskt trilla dit!

Ja ha då är det spikat & klart vi har laggt vår första order hos Brukadesign. Jag bruka(r) trilla dit på deras varor. Handlöst föll ögonen på ett alldeles enkelt vit (runt förståss gillar den formen)bord med cement skiva.. Det kommer av en händelse att dyka upp på en arbetsplats till lika butik nära mej;)

Vi har köpt deras snygga postlådor, förstahjälpen skåp(rund modell) och nyckelskåp i plåt.

Här besöker vi bruka butiken i huvudstaden, vi hittade något glatt .. där med.. som resulterade att jag har köpt hem något busigt till butiken.. lovar att visa när jag får packa upp

Posted by PicasaBruka butiken är otroligt vacker i tre våningar(har bloggat om den tidigare)

Fniss ett avslöjande till till Tomtebodan får vi hem ny textil
Längtar tills jag får bädda upp i järnsängen i Tomtebodan.
Nu börjar nyheterna anlända... Fyra stora pallar i går Sia Silk flower & On Interiör.... Mums. Idag Blir det Kickoff med Revygänget och i morgon blir det Gomiddag på Cafe Rävasten (vi ska fira en jobbarkompis som fyller 60) sedan åker vi på bio och ser Mamma Mia (igen har redan sett den två ggr eftersom vi jobbar på bion) kl 19
då detta blir nog en glad och gogarvig helg hoppas jag.